Kategorier
app store

Viasat OnDemand lanseras för iPhone och iPad

Jag brukar tycka att det är rätt skönt att ligga och slötitta på lite tv som jag har missat via SVT Play och TV4 Play på min iPhone innan jag går och lägger mig. Det kanske inte är den ultimata upplevelsen men det fungerar fint när jag bara vill koppla av och kolla på senaste Halv åtta hos mig eller Dokument Inifrån.

Något jag däremot saknat är att kunna se TV3 Play via min iPhone och det ska nu Viasat ändra på genom en lansering av Viasat OnDemand.

Viasat OnDemand har funnits på webben sedan 2007, i tv-apparater via digitalboxar sedan 2008 och nu lanseras det även i mobiltelefoner och till iPad. Via Viasat OnDemand kommer du åt förutom just TV3 även TV6, TV8, ZTV och SVT Play.

Det som skiljer Viasat OnDemand från SVT Play och TV4 Play är att du måste ha ett abbonemang hos www.viasatondemand.se för att komma åt utbudet. Om du redan har ett paket till din tv eller dator sedan tidigare så kan du givetvis använda detta även på din iPhone eller iPad.

iPhone- och iPad-appen finns ännu inte uppe i appstore men jag lovar att återkomma med en test så fort den dyker upp.

Om du är intresserad av att se hur appen ser ut så finns en demo på att titta på här:

3 svar på ”Viasat OnDemand lanseras för iPhone och iPad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *