Kategorier
Random.app

Apple Store går över till iPod Touch som handdator

Det är på tiden att Apple gick över till sin egen plattform när det gäller orderhantering och betalning i de Apple Stores man har runt om i världen. Dags att visa var skåpet ska stå, liksom.

Fram tills nu har det inte varit någon smärtfri Apple-lik process att handla på Apple Store, och det är Microsofts fel. De butiksarbetare som hjälper till ute i butiken bland kunder har nämligen till sin hjälp haft Windows CE-baserade handdatorer som inte ska ha varit de roligaste prylarna att tillbringa sin vardag med. Strejkande och sega datorer hörde till vardagsmaten

Nu har äntligen Apple lackat ut på systemet och bestämt sig för att gå över till sin egna mobila plattform – iPhone OS. Med iPod Touches i fickan ska säljarna kunna sälja Apple-prylar på ett smidigare sätt än förut, och till och med kreditkortet kan dras i det extrautrustade specialskal Apple låtit tillverka till satsningen. Förutom kortläsare innehåller även skalet en streckkodsläsare – och för att kunna driva kort- och streckkodsläsaren finns även ett batteri inbyggt, vilket gör att skalet måste vara lite längre i nederkant, som i sin tur gör att iPoddens proportioner ser minst sagt konstiga ut, nästan lite som en kinesisk kopia. Dessutom gör det externa batteriet att skalet blir rejält tjock.

Via: AppleInsider

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *