Kategorier
Random.app

Test: nästintill osynligt fodral

Vi är nu inne på skal/fodral nummer två av tre att testa i den här omgången, och det är ett genomskinligt hårdplastfodral som ska spanas in. Snabbrecension: ett riktigt smygskal som nästan är svårt att se.

Det är knappt jag märker att min iPhone bär ett skal när jag kikar på den, men det genomskinliga hårda plastfodralet sitter visst där.
När jag håller telefonen med skalet på ryggen i min hand känns det lite… skevt, som om iPhonen inte riktigt hittat sin plats i fodralet.

För att kunna komma åt knapparna under fodralet finns det som vanligt hål för dessa, men kanterna är i mitt tycke lite för nära knapparna, så nära att det nästan blir småpilligt att trycka på dem eller sätta telefonen i ljudlöst läge. Och det är då även svårt att kunna känna om iPhonen är i ljudlöst läge för stunden.

Eftersom det är ett transparent fodral så drar den givetvis till sig ganska mycket fingeravtryck, nästan lite störande mycket då skalet nästan alltid verkar se lite smutsigt ut och man ser även ganska tydligt var damm samlar sig, något som i och för sig inte är något specifikt för just denna modell.

Skalet ska finnas till försäljning hos MrGizmo, men just nu hittade jag inte den här specifika modellen.

Skalet heter Rainbow Case och du hittar det hos MrGizmo för 95:-.

(Bilden känns ganska meningslös eftersom det ju egentligen inte finns så mycket att visa. Och det var en ganska kass bild också, men jag hade liksom ingen iPhone eller annan kamera än min laptop tillhands.)

2 svar på ”Test: nästintill osynligt fodral”

Grejen är att det är ett no-name-skal, och jag hittar den inte hos MrGizmo, där vi fick den ifrån. Har lagt ett mail till dem men inte fått svar ännu.

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *