Kategorier
app store

Dra! Hitta sista minuten-resor med din iPhone

Har du slitit för att få tag i ett av de få exemplar av iPhone 3GS som kom till Sverige, eller behöver du kanske bara lite chill? Om du tycker att du förtjänar en spontan resa till solen så finns det naturligtvis en perfekt App för dig.

Aftonbladets sista minuten-app samlar en stor del av marknadens sista minuten-resor på ett ställe och listar sista minuten-resor från Ving, FritidsresorApollo, Airtours, Solresor och Detur.

Avreseorter som finns listade är Arlanda, Landvetter, Sturup, Kastrup, Växjö, Örebro, Karlstad, Nyköping, Norrköping, Luleå, Skellefteå, Umeå, Jönköping samt Visby.

Uppdatering av sista minuten-resorna sker flera gånger per timme.

Programmet laddar du ner gratis från AppStore. Foto: Lanci Daniele (cc-by)

3 svar på ”Dra! Hitta sista minuten-resor med din iPhone”

[…] Samtidigt som svenska tidningar skapar gratisappar för att marknadsföra sig själva så försöker internationella tidningar att få ta betalt av sina iPhone-läsare. Senast ut är Washington Post. Som vi tidigare nämnt finns det ett flertal svenska nyhetsrelaterade iPhoneappar. Bland annat Sydsvenskan och IDG försöker försöker skapa lojalitet genom gratisprogram som visar nyheter eller marknadsföra kringtjänster, till exempel Aftonbladets ‘Sista Minuten’-app. […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *