Kategorier
app store utveckling

Dropbox nu även till iPad

Dropbox är en av de mer populära apparna som finns för iPhone, nu släpps den i en ny uppdaterad version kallad Dropbox 1.2. Det stora med den nya versionen är att man nu även har utvecklat stöd för iPad.

Dropbox har snabbt etablerat sig som en självklarhet för många och kan enklast beskrivas som en webbaserad hårddisk som låter dig synka innehåll mellan flera datorer samt ger enkla och snabba fildelningsmöjligheter. Ett Dropbox-konto gör det enkelt att synka olika mappar mellan en hemdator och exempelvis din bärbara iPhone. I gratisversionen av Dropbox får användaren 2 GB lagringsutrymme. Genom att värva andra användare till Dropbox kan användaren få mer gratisutrymme. Det går även att köpa extra utrymme. 50 GB kostar $9.99 per månad / $99.00 per år. 100 GB kostar $19.99 per månad / $199.00 per år.

Den uppdaterade versionen heter Dropbox 1.2 och erbjuder förutom iPad stöd möjligheter att öppna filer du har i din Dropbox i tredjepartsprogram på din iPad. Utöver det kan man markera sina dropboxfiler för att ha dom konstant tillgängliga, även om man är offline.

Har du inte redan ett konto? Ladda ner gratisversionen av Dropbox och besök sedan App Store för att ladda ner iPhone- och iPadappen.

Läs mer om Dropbox för iPhone och iPad.

Av Björn Orrenius

Björn gillar elektroniska prylar, gärna sådana som som gör fin musik. På dagarna jobbar han med sin startup Möbler.se

3 svar på ”Dropbox nu även till iPad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *