Kategorier
Random.app

Taiwanesisk tv förklarar ”antennagate”

Har du svårt att hänga med i alla svängar runt ”antennagate”? Känner du att du inte riktigt hänger med när folk pratar om iPhone 4? Det kan Taiwanesiska NMA News försöka hjälpa dig med.

Kategorier
app store humor

Halloweenspecial: iPhone-kostym, impa på partyt och slå sönder iPhonen

Det drar ihop sig till Halloween, och i helgen kommer hundratals småungar knacka på din dörr för att säga ”bus eller godis?”. Men vi hoppas att du ger dig ut för att tigga. Och nej, vi har inte kartlagt en massa skrämsel-appar – däremot har vi hittat lite småroliga saker. Klicka vidare för en stund […]

Kategorier
app store humor

PCalc censurerar miniräknarsnusk

Att skriva roliga och/eller snuskiga ord på miniräknare har alltid varit roligt. Till exempel kan man skriva in en sifferserie, vända upp och ner på miniräknaren, och få fram ordet ”BOOBIES”. Men när TLA Systems skulle lansera sin miniräknare som iPhone-app blev det slut med roligheterna.

Kategorier
humor

Microsoft-Steves attack mot iPhoneanvändare

Steve Ballmer är väl… ganska barnslig för att vara högt uppsatt chef på tråkiga Microsoft, kan vi tycka. Tur för honom att vi gillar galna chefer, men något vi inte gillar är hans attack mot en iPhone som fått många reaktioner.

Kategorier
Random.app

Helghumor

Mitt i dessa nyhetstider (hej keynoten!) kan det vara skönt att ta ett litet break från alla nyheter och ha det lite roligt. Här har ni ett knippe nördhumor för iPhone-frälsta. Enjoy!

Kategorier
humor

Reklamspoof: "Det finns en App för det"

Nej, det är inte en ny reklamfilm som läckt ut. Adam Thinks har spunnit vidare på Apples reklamslogan ”det finns en App för det” och skapat en snygg reklamparodi.

Kategorier
Random.app

Fredagshumor: den bästa iPhonemoddningen hittils?

Helt klart i en klass för sig (via digg).

Exit mobile version