Kategorier
app store

Vinn en MINI Countryman i spelet Getaway Stockholm

Har du iPhone men ingen bil? MINI presenterar en häftig tävling där du med hjälp av en app kan vinna en MINI Countryman, läs mer på AppBloggen.

Kategorier
app store

Vinnare i app-tävlingen

Portarna är stängda för att få vara med i vår tävling där du kunde vinna en iPhone-docka genom att tipsa om dina favoritappar. Juryn (dvs. vi) har gjort sin överläggning och vinnarna är utvalda. Läs vidare för att få reda på om du vann, och få reda på guldkornen från vinnarnas listor.

Kategorier
app store

TÄVLING: Tipsa om din favoritapp och vinn en iPhone-docka

Det är tävlingsdags här på iPhone24! Denna gång får du dra upp din iPhone ur fickan, låsa upp den och hitta den perfekta appen du älskar, men som nog inte alla hittat. Dessutom bjuder vi på våra och några andras bästa tips.

Kategorier
app store

Halebop utlyser iPhonetävling

I och med lanseringen av iPhone 3GS utlyser mobiloperatören Halebop en tävling: Det finns massor av fantastiska applikationer till Apples iPhone, men visst vill vi ha fler!  Halebop startar denna vecka tävlingen ”Drömapplikationen” där alla kan vara med och tävla med sina applikationsidéer. Vinnande idé belönas med en iPhone 3Gs. Vinnaren utses av en jury […]

Exit mobile version