Kategorier
app store

Vinnare i app-tävlingen

Portarna är stängda för att få vara med i vår tävling där du kunde vinna en iPhone-docka genom att tipsa om dina favoritappar. Juryn (dvs. vi) har gjort sin överläggning och vinnarna är utvalda. Läs vidare för att få reda på om du vann, och få reda på guldkornen från vinnarnas listor.

Vi går rakt på sak – här är – utan inbördes ordning – vinnarna!

  • NiklasBrightkite är en höjdare om man sysslar med Twitter och Facebook och vill dela med sig av sin geografiska position.
  • Marco HyyryläinenPennies är både snygg och funktionell. Skriv in alla utgifter as you go och få beloppen redovisade snyggt och prydligt.
  • Petter – För 22:- kan du köpa Put Things Off – en lite annorlunda to do-app som presenterar varje todo som en anteckning.
  • Pontus – En app som inte är så jättehypad är Google Earth. Sjukt snygg app som är ganska lik desktop-versionen. Gratis och officiell från Google är den.
  • Chris – För alla er som fortfarande använder Hotmail kan mBox Mail komma till användning. Som Mail.app fast för Hotmail.

Alla vinnare bör ha fått ett mail till den epost-adress man angav vid postning av kommentaren.

Om du inte vann denna gång ska du inte vara ledsen för det. Vi har några dockor till att lotta ut tillsammans med andra godsaker. Håll ögonen öppna så bör du inte missa det.

Ett svar på ”Vinnare i app-tävlingen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *