Kategorier
Random.app

Fem ändringar du kanske missat i iOS 4

Förutom de stora nyheterna kommer iOS 4 med små förändringar. Vi listar fem du kanske missat.

Kategorier
app store

10 Appar för sommaren

Solen skiner, badplatserna befolkas och myggen surrar – äntligen är sommaren här. På AppBloggen tar vi en närmare titt på olika appar som lämpar sig extra mycket för semesterfirare och sommardyrkare. Här får du tips på 10 appar för en bättre sommar

Kategorier
Random.app

Fotar du mycket? Här är massa appar för det

Fotofantasten Oliver Wettergren har på sin blogg samlat ihop och testat 16 stycken appar för dig som vill ha något utöver den vanliga kameraapplikationen iPhone tillhandahåller. Med i listan finns även program så som Sun Seeker som är the app för dig som gillar att fota solupp- och -nedgångar och visar var solen stiger upp […]

Kategorier
Random.app

iPhone och SD-kort blir kompisar med ZoomIt

”On the go” är en konsekvent fras när zoomMediaPlus Inc beskriver sin nya produkt, vilken gör SD kompatibelt med iPhone.

Kategorier
app store

IMDb lanserar iPhone-app

IMDb är för många filmnördar (och icke filmnördar för den delen) filmernas bibel. Här kan du slå upp i stort sett vilken film som helst och få veta vilka som är skådespelare, vilken musik som spelades i filmen och så vidare. Nu finns bibeln även i din iPhone.

Kategorier
app store

Hysterisk App-rea på App Store

I dagarna är det Thanksgiving-helg i USA, och idag fredag är det Black Friday då det reas ut grejer hejvilt. Det är även något som görs i App Storen då många utvecklare väljer att tillfälligt sänka priserna på sina appar.

Kategorier
app store

Blogga med iPhonen – take 2

Vi har tidigare besvarat en läsarfråga vi fick in på temat blogga med iPhonen och nu har Blogherald sammanställt en mer komplett lista än vad vi fick ihop. Dessutom slänger vi in en bonusapp som kan komma till hands när du bloggar.

Kategorier
app store

Få din dos av nyheter utan att röra ett papper

SVERIGE Även om nyhetsläsande på papper kan ha sin charm är ju nyheterna i morgontidningen du läser vid köksbordet oftast ganska gamla, antagligen över minst ett halvt dygn. Så passa på att använda frukosten till att stirra in i din iPhone istället, så blir du både mer social och får bättre koll på läget i […]

Kategorier
app store

En titt på topplistan: betalappar

Nu när App Store rymmer över 100,000 appar så tänkte vi ta oss en titt på topplistan över mest nedladdade respektive köpta och nedladdade apparna. Men det finns ju mycket skit där, så vi plockar ur russinen ur kakan här. Idag ger vi dig betalapparna.

Kategorier
tredjepartsprogram

Apptips: Nikon Learn & Explore

Nyss skaffat dig en systemkamera (eller en kompakt kamera, eller börjat använda iPhonens kamera), men kanske inte är så haj på det där med att få fram de bästa förutsättningarna för bra bilder? Då är Nikon Learn & Explore något för dig.

Kategorier
app store

NASA lanserar iPhone-app

Om du är rymdnörd, eller allmänt intresserad om universum bör du fortsätta läsa. Vi antar även att du har en iPhone. Om något stämmer in på dig är det dags att ladda ner NASAs officiella iPhone-app som innehåller en del godbitar för den intresserade.

Kategorier
Random.app

Batterisparartips kan man aldrig få för mycket av

Batteriet i iPhonen tar slut snabbt, det är inget vi ska förneka. Men ibland tar det slut lite för snabbt. Via den eminenta bloggen Lifehacker får vi ett par tips som kan rädda både den sista slurken batteri på din iPhone och kanske ditt liv.

Kategorier
app store

TÄVLING: Tipsa om din favoritapp och vinn en iPhone-docka

Det är tävlingsdags här på iPhone24! Denna gång får du dra upp din iPhone ur fickan, låsa upp den och hitta den perfekta appen du älskar, men som nog inte alla hittat. Dessutom bjuder vi på våra och några andras bästa tips.

Kategorier
Random.app

Ta bättre iPhone-bilder

Jag tycker att kameran i iPhone 3GS är riktigt grym (tar sällan bilder i dåligt ljus), men det finns en del som tycker att den är mindre bra. Speciellt i 3G. För att göra dina bilder bättre har vi samlat ihop ett knippe fototips.