Kategorier
Random.app

iOS 4.1 släppt idag – här är nyheterna

Socialt spelande på Apple’s vis, utökning av iTunes och HD med R — iOS 4.1 är den första större uppdateringen av iPhone’s system, iOS, version 4.

Under förra veckans presentation visade Steve Jobs och co inte bara upp nya iPodmodeller, utan även den kommande uppdateringen för iPhone’s operativsystem, iOS, version 4.1.

Uppdateringen var satt till dags dato, men än så länge verkar den inte ha släppts publik. Detta sker troligtvis någon gång senare i kväll, när Apple-folket i San Francisco påbörjar arbetsdagen.

Fyra stora nyheter rapporteras från Apple’s egna site. Utöver dem tillkommer vanligtvis små detaljer, som inte anses tillräckligt omfattande för att benämnas.

Game Center talades det om redan vid iOS 4-releasen. Apple’s program för socialt nätverkande spelare emellan, på iOS-enheter, kommer med iOS 4.1. Spela mot vänner, eller hitta spelkompisar runt om i världen på din nivå, kolla resultat och jämför med andra — iOS’ Game Center kommer definitivt att höja spelupplevelsen för iPhoneanvändare.

iTunes Ping, Apple’s sociala nätverk som binder ihop artister med lyssnare, finns nu i iPhoneversion och hittas i iTunes-appen.

HDR, en teknik inom foto som kombinerar samma motiv med olika exponering för att skapa jämnare och snyggare ljus, finns nu att slå på för iPhone 4-användare. Plötsligt var solljus inte lika problematiskt!

Genom YouTube-appen kan man nu ladda upp HD-video från iPhone 4, något som tidigare inte varit möjligt.

Amerikanska användare, och svenskar med amerikanska iTunes Store-konton, kan glädjas åt att det nu även går att hyra TV-serier, inte bara köpa dem.

Vad tycker du om iOS 4.1?

Bild: Apple

5 svar på ”iOS 4.1 släppt idag – här är nyheterna”

Så dj**la nice, nu funkar äntligen blåtanden underbart tillsammans med låtbyten å sånt!
Enligt mej en av de bättre uppdateringarna som knappts nämns!

jaa, telefonen (4) känns snabbare och smidigare. Game center känns rolig grej som kommer starkt konkurera med konsolernas likadana produkter. Största besvikelsen är dock HDR. Så himla dåliga bilder. Om man vill prova HDR på riktigt laddar man ner PRO HDR. Den är bra program, dock med bara 2 bilder men det räcker om det finns bra ljus och sköna skuggor. Väntar på nästa update

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *