Kategorier
Random.app

Apple lanserar nya iPod Touch

Apple lanserade på dagens event en ny iPod Touch baserad på iPhone 4. Det har ryktats om produkten under en längre tid och det var väl ganska exakt vad som förväntades som lanserades. En iPhone 4 utan telefon-funktionaliteten. De två största förbättringarna mot tidigare iPod Touchen är den fina Retina skärmen som även återfinns på iPhone 4 samt de dubbla kamerorna. En kamera på baksidan och en på framsidan som stödjer face time samtal.

I denna nya iPod Touch finner man en A4 processor, den har gyro och upp till 64 GB minne. Den filmar HD-video och har Game Center. Batteritiden är utökade till hela 40 timmar och den kommer med iOS 4.1.

Den börjar säljas över hela världen nästa vecka i följande utföranden:

8GB: 2295 kr
32GB: 3095 kr
64GB: 4095 kr

Vad säger ni om nya iPhone Touch, bu eller bä?

Av Björn Orrenius

Björn gillar elektroniska prylar, gärna sådana som som gör fin musik. På dagarna jobbar han med sin startup Möbler.se

3 svar på ”Apple lanserar nya iPod Touch”

Kunde man bara få 3G-nät i den på något sätt så 🙂

För allvaraligt talat. iPhone har aldrig varit särskilt bra på själva telefonerandet. Jag har tom övervägt att ha en annan mobil till ringandet. Det är ju allt det andra som gör den till en oslagbar manick!

@Nikke Det du säger är en vanlig uppfattning. Dock har jag som gammal iPhone-användare glömt vad som var så bra med de gamla lurarna. Kört iPhone sen jag USA-importerade en 2G-lur 2007 så jag kanske är glömsk. Men jag är nyfiken. Kan du utveckla vad som är så dåligt? Är det användandet eller tekniken?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *