Kategorier
Random.app

Pris för iPhone 3GS och Telia, en dyr historia i Finland

Den finska grenen av Telia Sonera har nu presenterat priserna för iPhone 3GS. Vi känner igen de vansinniga abonnemangen från Sverige och konstaterar att den som vill ha det senaste får vara beredd att betala bra.

Den som köper en 32 GB iPhone 3GS och samtidigt tecknar ett rörligt abbonemang på 12 månader och väljer att betala hela telefonen kontant får pynta ut med 564 euro (alternativt en förhöjd månadsavgift på 47 euro under ett år).

Att betala för sin telefon up front är antagligen en bra ide, eftersom alternativet, att välja något av Soneras rekommenderade iPhonepaket egentligen inte finns på kartan.

Liksom i Sverige erbjuds tre specialla iPhone-abbonemang:  small, medium och large, som trots att de är otroligt kostsamma.

Large, det maffigaste abbonemanget, som kostar nästan 1000 svenska kronor per månad,  kommer med blott 1000 mb datortrafik per månad. Och då får du dessutom betala om du vill ha en iPhone 3GS med 32 GB lagringsutrymme.

Kolla in  den galna prisättningen själv (här finns en automatöversatt version på svenska). Tack till Kulturspegeln för tipset!

5 svar på ”Pris för iPhone 3GS och Telia, en dyr historia i Finland”

På vilket sätt är priset ”oroande”? I Belgien kostar en obunden iPhone 3GS 32GB 675 €. 12 månaders bindningstid och en subvention på 110 € för det känns inte alls ”oroande” eller ”orimligt” i min värld.

Glöm inte att skriva att Telia har inte släppt alla sina priser än. Endast ett förköpsabonnemang. Resterande har de ju meddelat skall komma innan lansering 😉

This comment was originally posted on Iphone 24

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *