Kategorier
Random.app

Telenor först ut med priser på iPhone 4 i Sverige

Det är inte länge kvar tills iPhone 4 släpps i Sverige nu. Vi har visserligen inte fått ett officiellt datum för när vi faktiskt kommer att kunna köpa telefonen men nu är Telenor först ut med priser för en iPhone 4 med abonnemang.

Det är endast telefonen med 16gb minne man erbjuder och priset ligger då på 699 kronor i månaden med 24 månaders bidningstid.

Detta kanske låter lite i högsta laget men då får man ett så kallat ”FastPris”-abonnemang vilket innebär att det ingår obegränsad kommunikation inom Sverige.

Detta innebär att det för 699 kronor i månaden förutom en iPhone 4 även ingår obegränsade samtal, sms, mms och mobilsurf inom Sverige.

Det finns som sagt fortfarande inget datum satt för när du kommer att få din telefon, annat än att det är i juli månad, men Telenor förklarar att om du förhandsbokar en nu så säkrar du en plats i kön för att få din iPhone 4 så fort som möjligt.

Genom att teckna abonnemanget Telenor FastPris Sverige (24 mån bindningstid) där iPhone 4 16GB Svart ingår, säkrar du en plats i kön. Din iPhone 4 blir sedan hemskickad utan extra kostnad så fort startskottet för försäljning i Sverige har gått. Abonnemanget aktiveras i samband med att vi skickar ut telefonen. Beräknad säljstart som kommunicerats på Apples utvecklarkonferens är någon gång i juli månad.

För att teckna ett abonnemang och därmed förhandsboka en iPhone 4 så beger du dig till den här sidan hos Telenor.

11 svar på ”Telenor först ut med priser på iPhone 4 i Sverige”

Jag kör min iPone 3GS med Telenor idag och vill byta till en iPhone 4. Men jag kommer ALDRIG mer att ha ett abonnemang med bindningstid. Skandal att det inte är lag på att också sälja olåsta telefoner i Sverige, som man gör i England, Kanada och Italien.
Och varför går inte Telenor ut med nåt erbjudande, eller ens information kring vad som gäller, till alla vi suckers som sitter med låsta Telenor-iPhone 3GS med 12 månaders bindningstid kvar? Väldigt många 3GS-användare vill ju byta upp sig, i USA erbjuder AT&T att man köper den nya mobilen och inte behöver förlänga bindningstiden.

Det blir totalt 16 776 kr, telenor är riktigt dyra. Tror ingen kommer köpa iphone 4 hos de!!!

folk betalar 13-14000kr på tradera för dessa telefoner nu så telenors erbjudande lär locka 😀

På en blogg om mobiltelefoni tycker jag att skribenterna kan lära sig att stava till abonnemang.

beställde min iphone 4 den 5 augusti och ringde idag och frågade vart den var.. då ber killen mig vänta lite och när han kommer tillbaka så säger han att telenor inte lagt till min beställning för ens den 20nde… inte så kul att höra och det fanns inget dom kunde göra åt att dom gjort fel.. så nu är det väl bara och vänta en månad till…. inte helt nöjd just nu..

Svar till Jezper Söderlund: Du har räknat rejält fel, kostanden för Iphonen är för vara exakt NOLL kronor! jag hade innan kört tele2 fast pris och ett tele2 mobilt bredband, båda dessa kostar lika mycket som telenors abb tillsammans, dock har Telenor INGEN begränsning på något! jag böt då till deras fastpris av den anledningen och sen att man fick en iphone PÅ KÖPET gjorde ingenting heller.

Om man ska gå efter Apple store så säljs iPhone4 olåst i UK, Danmark, Norge och Holland,. Operatörsbunden i Sverige, Finland och Tyskland. Övriga EU kollade jag inte.

Till dagens kurs är priserna i sek med fri frakt för en 16gb:
5.272 App St UK
5.541 App St Ne
5.587 App St No
5.818 App St Dk

Då kan man notera att Telenor tar hela 7200 netto för en 16gb på deras abonnemang med lägsta månadsavgiften. 24 mån bindning på ett speciellt iPhone pott abb för 499/mån och ringa för 299/mån. Det ger intrycket av att luren är betydligt billigare än den är typ 4.800. Men motsvarande pott abb utan lur med samma minutavgift kostar 199/mån och då blir det 7200 man får betala extra för luren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *