Kategorier
Random.app

Telia avslöjar tre stycken iPhone-abonnemang

Telia har nu släppt på litet information om vad som komma skall:

iPhone kommer att säljas tillsammans med tre stycken namngivna abonnemang. Inget av dom kommer som standard med flatrate varken för dataöverföringar eller telefoni.

Det minsta, iMini, är paketerat med blogga 100mb datortrafik och det största, iMaxi, kommer med det fortfarande blygsamma 1GB. Det kommer att vara möjligt att köpa ett tilläggsabbonemang som innebär obegränsat med datortrafik för cirka 300kr i månaden (9kr per dag) 199kr i månaden.

Gratis surfning i Telias wlan-nätverk Homerun ingår dock.

Priserna lanseras först ”om några dagar”.

Läs mer hos Telia.

Andra bloggar om: , , , , ,

12 svar på ”Telia avslöjar tre stycken iPhone-abonnemang”

Är det nån som vet om man kommer att kunna använda halebop till iphone, elr kmr man att tvingas byta abonemang?

@Arwid: Det kommer antagligen inte att gå att köpa en iPhone med Halebop-abonnemang eftersom det är två helt olika rörelser (även fast Telia äger HB).

Dom skriver ju på siten att dom redan har en maxgräns på 9kr/dygn för datatrafik. Känns befogat att ha ett ’tilläggsabb’ för samma kostnad då 😉

”Trafik utöver den som ingår i abonnemangen kostar 20 kr/MB – dock med maxtaxa på 9 kr/dygn.”

@Thell: Hoppla, det gick lite väl snabbt där. Med ”Prisavtal Fastpris” får man ju faktiskt flatrate 3G för 199:- i månaden. Har korrigerat inlägget.

@Bo: ”Surf via wlan (inkl. Telias surfzoner) och Telia Homerun är gratis med abonnemangen.”

Herregud, hur ska en ”normal” mobilanvändare som jag kunna räkna ut vilket abonnemang man ska ha. Har ju inte den blekaste aning om hur mycket mb man använder. Mobilen jag har idag ringer och sms/mmsar jag med, trots att den har en massa annat gott.

Går man in i en teliabutik så drar dom ju håret bakåt och börjar sitt säljarsnack…

Jag har Telias abonnemang 99kr + 199kr fri datatrafik. På senaste fakturan kom jag upp i 429MB, det är runt 500MB som jag brukar ligga på. Jag har ett webgalleri på Mac.com som jag skickar upp bilder till från foton som jag tagit med iPhonen samt att jag surfar, youtubar och automatisk hämtning av mail var 15:e minut m.m.

Efter att ha sett prisplanen Telia kommer att använda sig av så blir det nog att man köper telefonen för fullt pris och sedan använder samma abonnemang som tidigare.

Jag undrar om det går att få visual voicemail utan att man tecknar ett av de nya “iPhoneavtalen”, och vad det kommer att kosta?

Hej

Telias prisplaner för en bunden iphone är fullständigt ointressant, fråga er istället varför iPhone är operatörsbunden överhuvud taget.

Den enda intressanta frågan är vad Telia kommer att sälja telefonen för obunden.

En högst relevant fråga är om Apple tänkt tanken att sälja telefonen till den som vill ha den istället för att bara sälja den till någon som antingen skaffar nytt, byter, eller förnyar sitt abbonemang.

Det låter som om de begränsar marknaden kraftigt och det i sin tur det låter väldigt mycket som det de vill stoppa i sin beryktade ”1984” reklam, monopol, trångsynthet och tvång.

Håller rent av Apple på att bli ett nytt Microsoft?

Mikael

Connecticut rent tables listings…

[…] THIS IS A GREAT TIME TO BUY AND TAKE ADVANTAGES OF LOW PRICES AND AFFORDABLE INTEREST RATES.  ADVANTAGES OF BUYING VS RENTING A home is one of the most expensive purchases most of us will ever make during our lifetime. Whether you […]…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *