Kategorier
Random.app

iPhone och SD-kort blir kompisar med ZoomIt

”On the go” är en konsekvent fras när zoomMediaPlus Inc beskriver sin nya produkt, vilken gör SD kompatibelt med iPhone.

Kategorier
Random.app

iType – fullskaligt tangentbord till iPhone

Vi har tidigare skrivit om det här med iPhonens virtuella tangentbord och att man i vissa lägen vill ha något mer fysiskt så man kan känna knapparna. Under den stora prylmässan CES i Las Vegas som nyss avslutades visade Ion upp ett iPhone-tangentbord.

Kategorier
Random.app

Omvandla iPhonen till kortterminal

På kort tid har ett flertal tillbehör som utökar iPhonens användningsområden dykt upp. Den här gången handlar det om kortbetalning, och för en i sammanhanget obefintlig summa pengar kan du omvandla din iPhone till en kortterminal du kan ta betalt med.

Kategorier
tredjepartsprogram utveckling

Applikationen BTstack låter dig använda externt tangentbord med iPhonen

Att skriva en roman på sin iPhone är inget man gör i första taget tack vare det lilla och även virtuella tangentbordet på iPhone och iPod Touch som har sina för- och nackdelar. Till och med att skriva längre mail är besvärligt – men nu är räddningen här! Stoppa ner ditt Bluetooth-tangentbord nästa gång du […]

Kategorier
Random.app

Mailshop.se fyller 1 år och bjuder på gratis frakt

Våra vänner på Mailshop fyller ett år som nätbutik och firar med en hejdundrans nyårsrea. Mailshop.se jobbar riktigt hårt för att hålla sina kunder nöjda,  detta är inte minst kundomdömet (4.6/5) hos Pricerunner ett bevis på. För att fira ett-årsdagen bjuder Mailshop.se alla gamla och nya kunder på gratis frakt t.o.m. den 10:e januari 2010. Ange […]

Kategorier
Random.app

Fullfjädrad fjärrkontroll nu i iPhonen

Precis när du trodde att iPhonen kunde göra allt så slås du av häpnad (nåja) igen. Nu kan din iPhone även agera fjärrkontroll. Du måste dock köpa till en IR-modul att trycka in i iPhonens botten.

Kategorier
Random.app

iTwinge – fysiskt tangentbord till iPhone

Är du som jag och riskerar livet för att skicka iväg ett SMS med din iPhone när du sitter på cykeln? Ibland saknar jag ett fysiskt tangentbord som gör att man kan hålla ett öga på vägen också. Är iTwinge lösningen? Nja.