Kategorier
tredjepartsprogram

Apptips: Nikon Learn & Explore

Nyss skaffat dig en systemkamera (eller en kompakt kamera, eller börjat använda iPhonens kamera), men kanske inte är så haj på det där med att få fram de bästa förutsättningarna för bra bilder? Då är Nikon Learn & Explore något för dig.

Du har precis skaffat en systemkamera, och dina mer erfarna fotografpolare börjar på en gång snacka fotograflingo, men du fattar inte ett jota av alla ord de säger. Upp med iPhonen ur fickan, tryck igång appen Nikon Learn & Explore och gå till ordlistan så hänger du snart med.

Under Learn-fliken finns i dagsläget 25 stycken artiklar som behandlar ämnen som Why Carry a Zoom Lens?, Taking Pictures at Dusk and at Night, Light on the Subject och Make A Good Photograph with Mark Alberhasky. Till vissa artiklar finns även tillhörande videoklipp, och alla artiklar har passande nog tillhörande foton.

Under Nikon World hittar du foton och fotografernas historier kring sitt fotande och de fotografier som hör till artikeln. Du kan även leta dig fram bland artiklarna genom Images-fliken som visar alla foton som i iPhonens Kamerarulle, och låter dig bläddra fram och tillbaka bland bilderna. När du hittar något som verkar intressant är det bara att trycka på View Article-knappen som tar dig till rätt artikel.

Nikon Learn & Explore är gratis i den amerikanska App Storen.

Ett svar på ”Apptips: Nikon Learn & Explore”

Såg ut att vara en helt klockren app och antagligen det första jag installerar när jag till slut skaffar mig en iPhone.

Jag fick visserligen en dvd från Nikon i samband med systemkameraköpet men det är inte så ofta jag går runt med en bärbar dvd-spelare när jag är ute och fotograferar. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *