Kategorier
Random.app

Tjuvstarta Google Buzz med din iPhone

Igår kväll presenterade Google en ny kommunikationstjänst: ”Google Buzz”. Det nya sociala nätverket är tight integrerat med Gmail och rullas sakta ut för existerande användare -men om du använder din iPhone kan du testa att buzza redan nu.

Google Buzz är webbtjänst som låter dig och dina vänner interagera runt
olika sociala objekt i ett uppdopat aktivitetsflöde. Googles tagline är ”Go beyond status messages” och hisspitchen är ”Dela på uppdateringar, bilder, videos och mer. Starta konversationer om det som intresserar dig.”

Google har sagt att de rullar ut Buzz till alla som har ett Google-konto, så i teorin är det bara att logga in på Gmail och börja leka. I verkligen är det inte så många som som hunnit få webbaccess, eftersom uppdateringarna i väldigt sakta mat delas ut över världen. Lösningen: logga in på Google Buzz för mobiltelefoner – som redan vid introduktionen har
stöd för iPhone och Android 2.0+-telefoner .

Med iPhoneversionen får man en bra känsla av systemet och kan dessutom testa geo-lokaliseringsfunktionerna för att tagga upp och hitta buzzar i det lokala rummet.

För att komma igång med Google Buzz, besök http://www.google.com/buzz i din telefon. För mer information, läs Dan Rasmussens genomgång: Google Buzz utmannar Facebook och Twitter.

Av Christian

Nyfiken på vad komma skall startade Christian den här bloggen sommaren 2007. Än idag fortsätter han förvånas över hur den lilla manicken fortsätter att förbättra våra liv.

Ett svar på ”Tjuvstarta Google Buzz med din iPhone”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *