Kategorier
app store

Osäker på tiden? Bli väckt när du är framme istället

Vet du inte när tåget anländer till sin destination? Vad sägs om att bli väckt när du är framme istället?

Åka tåg gör vi ju alla ibland… eller ofta. Tågen blir försenade, kommer inte fram vid den tidpunkt som anvisas, eller så kanske man inte har möjlighet att ta reda på ankomsttid. Med hjälp av iPhone’ns positioneringsteknik borde man ju kunna ställa in väckning vid plats istället för på tid.

Tidigare idag utlyste Joakim Jardenberg att någon skulle konstruera en app med den här grundtanken. Saken är den att det redan finns, och programmet heter iNap.

iNap väcker dig när du börjar närma dig din destination. Det finns möjlighet att välja gator, tågstationer, städer, ja, vilka platser som helst, som destination. Ställ därefter in hur nära du vill bli väckt, och hur.

Tack vare teknikens under kan du både lyssna på musik och låsa iPhonen, utan att förstöra möjligheterna att vakna och kliva av på rätt ställe. Dock får du inte stänga appen.

iNap är verkligen ett behövt program som gör vad det ska, och gör det bra. Dock är en fundering från redaktionens sida om man inte, för säkerhets skull, skulle låta push-notiser se till att man garanterat inte missade alarmet.

Foto: laffy4k

2 svar på ”Osäker på tiden? Bli väckt när du är framme istället”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *