Kategorier
Random.app

Var med på kvällens produktlansering

I kväll förväntas Apple att presentera en helt ny produktlinje och en tabletliknande systerprodukt till iPhone. Redan om en knapp timme startar Apples keynote på Yerba Buena Center for the Arts i San Francisco.  Få kan vara på plats men alla kan delta via nätet.

Apple tillåter som vanligt inte inte videosändningar från eventet, men traditionsenligt kommer en mängd tekniksiter att liveblogga på plats och vi kan förvänta oss att uppleva den bästa sidan av realtidswebben. Vår kompis Slowmove har sammanställt en lista över webbplatser som ”direktsänder”:

Vi på redaktionen kommer att följa eventet från hemmet, via en mobil vaka på SJ-tåg 444 och med en härlig samling geeks på applevakan som Carnaby Solutions håller på Kungsholmen i Stockholm.

Ett av de bästa sätten att delta är att hålla koll på och använda sig av hashtaggarna #applevaka och #keynoteTwitter, till exempel genom webbyrån Good Old’s eminenta webbapp keynote.nu, som även finns i en mobilversion.

Av Christian

Nyfiken på vad komma skall startade Christian den här bloggen sommaren 2007. Än idag fortsätter han förvånas över hur den lilla manicken fortsätter att förbättra våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *