Kategorier
app store

Är du duktig på film? Testa dig med Ultimate Movie Buff!

Är du, precis som jag, en riktig filmnörd? Anser du att du kan det mesta som behövs kunnas om film och att ingen kan slå dig? Eller vill du helt enkelt bara testa dina kunskaper mot andra filmnördar?

Då har jag goda nyheter för dig. Super Monko Studio släppte precis, mitt i Cannes-febern, filmappen Ultimate Movie Buff.

Ultimate Movie Buff är en uppdaterat version av deras tidigare populära Movie Buff som finns gratis att hämta i appstore.

I Ultimate Movie Buff hittar vi över 4800 filmfrågor i femton kategorier, från regissörer och skådespelare till inspelningsplatser. Vi hittar dessutom exklusivt videomaterial och en helt ny grafiskt layout, vilket i ärlighetens namn känns på tiden. Som om det inte vore nog så finns det även integration med både twitter och facebook så att du lättare kan skryta för dina vänner och fiender. Du kan även skicka in din highscore till den globala topplistan för att försöka slå andra filmnördar.

Ultimate Movie Buff finns att hämta redan i app store för 7 kronor och jag hoppas att många ger sig in tillsammans med mig för att slåss om vara den med mest filmkunskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *