Kategorier
app store

En titt på topplistan: betalappar

Nu när App Store rymmer över 100,000 appar så tänkte vi ta oss en titt på topplistan över mest nedladdade respektive köpta och nedladdade apparna. Men det finns ju mycket skit där, så vi plockar ur russinen ur kakan här. Idag ger vi dig betalapparna.

Doodle Jump – 7:-
Jag har inte själv testat Doodle Jump, men flera av mina kompisar på Twitter spelar det regelbundet och brukar hojta glada tillrop om det.

Flight Control – 7:-
Jag undrar om jag inte tipsat om detta spel förut, men om jag inte gjort det, eller om du inte läst det så rekommenderar jag det här simpla men ack så roliga spelet väldigt mycket. Man kanske tröttnar på det efter några veckor, men efter några månaders uppehåll för min del tycker jag det är roligt igen. Köp!

Convert – 15:-
Om du behöver konvertera typ längd, pengar eller andra saker man kan konvertera är Convert det snyggaste sättet att göra det på.

Tweetie 2 – 22:-
Om du twittrar och vill lägga en tjuga på en bra app är Tweetie det enda snygga sättet att twittra on the go (eller från TV-soffan). Tweetie har verkligen satt en standard vad det gäller design av Twitter-appar på både iPhonen och Macen.

Jamie Oliver’s 20 Minute Meals – 55:-
Om du gillar Jamie Oliver ska du fundera på att betala en femtiolapp för kändiskocken Jamie Olivers egna app. Bonniers mobilguru Morris Packer har sprungit runt och varit helt lyrisk över denna lilla (eller tvärtom, den nästan en gigabyte tung) app där man får sitta och stirra in i ugnen och vänta på att brödet ska bli klart.

Ett svar på ”En titt på topplistan: betalappar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *