Kategorier
Random.app

Här kan du följa WWDC-rapporteringen ikväll

För första gången kommer vi inte att liverapportera kvällens WWDC-keynote. Vi kommer inte ens att sammanställa en lista av webbplatser som gör det. Varför skulle vi, när @WheresMarco har gjort den ultimata listan. Vi ses i framtiden!

Kategorier
app store apple utveckling

Steve Jobs förklarar varför appar refuseras

Steve Jobs förklarar under sin presentation hur de hanterar apparna som skickas in till Appstore och varför de refuserar en del av de inskickade apparna.

Kategorier
app store apple

Apple visar fin marknadsstatistik för sina produkter och tjänster

I vanlig ordning så regnade det ut siffror från Steve Jobs presentation. Apple vill gärna visa att deras produkter och tjänster går bra och visst har de fantastiska siffror att visa upp.

Kategorier
Random.app

Ladda ner gårdagens keynote-presentation

Nu kan vi själva ladda ner och se gårdagens keynote och Steve Jobs presentation av iPhone 4.

Kategorier
Random.app

Allt om nya iPhone 4 och iOS 4

Inför tusentals utvecklare och planetens samlade teknikpress (Gizmodo undantaget …) så presenterade Steve Jobs nyss Apples nya mobiltelefon: Iphone HD.

Kategorier
apple

Vad kan vi egentligen förvänta oss av WWDC-10?

Nu är det bara timmar kvar till Apples utvecklarmässa WWDC-10 drar igång i Moscone Center i San Francisco och förväntningarna är höga. Frågan är bara vad vi egentligen kan förvänta oss från Apple?

Kategorier
utveckling

WWDC-biljetterna slutsålda

Har du planerat att åka till Apples årliga utvecklarkonferensen WWDC för att få en förhandstitt på iPhone HD? Då är det bäst att du säkrade biljetterna innan du bokade dyra flygresor och hotellvistelser. I år blev konferensen fullbokad på rekordtid.

Kategorier
utveckling

Apple bjuder in till WWDC 2010

Nu bjuder Apple än en gång upp till dans och släpper datumet för den årliga utvecklarkonferensen WWDC – World Wide Developers Conference. I samband med eventet förväntas att företaget traditionsenligt presentera nästa generations iPhone.

Kategorier
app store

Monsterposten: ALLT som är känt om iPhone 3G S och iPhone OS 3

Under kvällens keynote presenterades en mängd nyheter i iPhone OS. Apple själva påstår att iPhone 3.0 kommer med mer än 100 nyheter. Samtidigt lanseras en helt ny mobiltelefon som är snabbare och över lag bättre men som samtidigt saknar större överaskningar. Vad kom fram egentligen? iPhone 24 går igenom hela keynoten, punkt för punkt.

Exit mobile version