Kategorier
app store

Få din dos av nyheter utan att röra ett papper

SVERIGE Även om nyhetsläsande på papper kan ha sin charm är ju nyheterna i morgontidningen du läser vid köksbordet oftast ganska gamla, antagligen över minst ett halvt dygn. Så passa på att använda frukosten till att stirra in i din iPhone istället, så blir du både mer social och får bättre koll på läget i Sverige och resten av världen.

Med en iPhone i handen kan du jämt och ständigt slurpa i dig små bitar av information (eller tidsfördriva med hjälp av ett spel) när du har lite ledig tid på bussen, tunnelbanan, köer och så vidare. Idag listar vi några appar som ger dig det lite mer matnyttiga tidsfördrivet – svenska (och utländska) nyheter. Och bäst av allt: alla appar i listan är gratis!

Aftonbladet och AftonbladetTV – 0:-
Både Aftonbladet och AftonbladetTV är, som du hör på namnen, appar från den kända, svenska kvällsblaskan. I Aftonbladet-appen får du en portalliknande vy där du kommer åt Aftonbladets alla tjänster, såsom just Aftonbladet, Hitta.se, Blocket och Prisjakt.

Med AftonbladetTV har du tidningens webb-tv i fickan.

IDG.se – 0:-
Är du lite mer tekniskt lagd och/eller intresserad (vilket vi gissar att du är om du läser oss) kan tidningsförlaget IDGs svenska app vara något för dig.Komplett med toppnyheter liksom tester, de allra senaste nyheterna – och de bjössar även på kommentarerna till artiklarna.

Sydsvenskan – 0:-
Tillhör du de sydligare delarna av vårt långa land, mer precist Skåne och runt Malmö och Lund får du lyxigt nog lokalnyheter i en iPhone-app för ändamålet.

[Bild: yago1.com]

3 svar på ”Få din dos av nyheter utan att röra ett papper”

Sen jag skaffade iPhone har jag inte rört en tidning. Morgon tidningarna City och metro strunta jag i numera. Har alla möjliga appar som levererar nyheter, sport osv direkt till min iPhone. Dessutom miljövänligare 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *