Kategorier
app store

iChatr – Chatroulette för iPhone!

I slutet på förra året så lanserade den 17-åriga ryssen Andrey Ternovskiy hemsidan Chatroulette och det tog inte lång tid innan precis alla visste vad det var. Nu är det dags för iPhone 4-ägare att prata med främlingar på nätet!

Det är med hjälp av appen iChatr som iPhone 4-användare nu har möjligheten att videochatta med främlingar runt om i världen, dessutom helt gratis. Du behöver dock förutom en iPhone 4 även vara uppkopplad via WiFi samt använda dig av hörlurar för att kunna höra vad personen på andra sidan säger.

Eftersom iChatr inte ansluter till Chatroulette, som nyligen berättade att dom har drygt 1,5 miljoner aktiva användare, utan istället använder sitt eget nätverk som bara innefattar personer med iPhone 4 så finns det tyvärr inte alls lika mycket människor att prata med. Något som vi hoppas ändras på i samband med att telefonen är släppt över hela världen.

Om du är en av dom få lyckliga Svenskar som redan äger en iPhone 4 så tycker jag iallafall att du ska ta och testa iChatr. Det är gratis och kommer garanterat rädda en tråkigt eftermiddag eller två.

iChatr hämtar du hem gratis här.

5 svar på ”iChatr – Chatroulette för iPhone!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *