Kategorier
Random.app

iPhone 4 – tål den att köras i micron?

Vi har vid det här laget redan sett att resultatet efter att Blendtech testat att mixa en iPhone 4. Frågan är bara om den håller att köras i mikrovågsugnen?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8xC47sEXvZs[/youtube]

För att hjälpa oss att få svar på den frågan så har användaren dovetastic på youtube, som driver themicrowaveshow.com, offrat sin sprillans nya iPhone 4 för att testa. Hur det går får du se själv i videon här ovanför.

2 svar på ”iPhone 4 – tål den att köras i micron?”

Jag kan ordna iPhone 4 fran New York åt dom som är intresserade. Upplåst iPhone säljs endast for fullt pris vilket är enda nackdelen.

Den vita är inte tillgänglig i USA just nu och svarta maste special bestallas genom butiken.
Upplåst iPhone är $950 for 16Gb och 32Gb ar $1050. Apple tar nog ned priset om några månder nar hysterin lugnat.
Jag tar $200 för att stå i kö åt dig (det är enorma köer just nu for iPhone), springa runt, packa och posta den etc. Den kan postas till Sverige för $150-$180 som ‘gift’. Om du vill ha frakt försäkring kostar det $50 extra. Du kan ocksa fa apps nedladdade om du vill; det laddar Apple här i butiken men kostar extra (du maste välja vad du vill ha).

16 Gb iPhone 4 (ingen AT&T kontrakt) $950
32 Gb iPhone 4 (ingen AT&T kontrakt) $1050
Avgift $200.
Plus shipping $150 utan box-$180 med original box.
Tar circa 10 dagar att nå dig.

Om du är intresserade, måste du kontakta mig innan 10 Juli med betalning innan 10 Juli. Skicka emaijl for mer information: 303madison[at]gmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *