Kategorier
Random.app

iPhone 4 kommer till Sverige den 30 juli

För en liten stund sedan så avsluta Steve Jobs den specialinsatta presskonferens som hölls gällande mottagningsproblemen med iPhone 4.

Man började presskonferensen med att förklara att samtliga andra mobilmärken har precis samma problem med mottagning som iPhone 4 har fått men att det trots detta inte talas alls om det.

Man förklarade dock även att iPhone 4 har något fler avbrutna samtal än vad 3GS har, något som är underligt med tanke på allt prat om att det ska vara så mycket bättre antenn i den nya telefonen, och att problemet antagligen beror på att färre människor använder ett fodral till sin iPhone 4 än till iPhone 3GS.

Apples lösning på problemet är att alla som har köpt eller köper en iPhone 4 fram till och med september i år får ett gratis bumperskydd som ska hjälpa till med att lösa problemet. De som redan har köpt ett bumperskydd får istället sina pengar tillbaka.

Man meddelade även att de som köpt en iPhone 4 och känner sig missnöjda med köpet får häva det utan några som helst omkostnader. Jobs passade dock på att även påpeka att det har varit mycket färre kunder som kontaktat Apple och varit missnöjda i jämförelse med tidigare modeller.

Sedan avslutade Jobs med det vi alla har väntat på, nämligen datum för säljstart av iPhone 4 i Sverige. Den 30 juli ska telefonen finnas i butik här på hemmaplan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *