Kategorier
Random.app

Meebo når App Store – ett år efter uppvisning

När Apple presenterade iPhone OS 3.0 i mars förra året var Meebo, en av alla tjänster för att samla chattnätverk, närvarande och visade upp sin app. Sen var det tyst. Tills idag.

Plötsligt kändes den största konkurrenten i gratissegmentet, eBuddy, iskall i jämförelse. Meebo tar oss snåljåpar med storm, genom att göra ett helt otroligt program.

Det ser lite annorlunda ut än vad det gjorde för ett år sedan, men principen är densamma.

Precis som konkurrenten kräver Meebo ett konto hos den egna tjänsten, något som dock går fort att skapa. Med det kan du samla alla dina chattnätverk, och på så sätt logga in på både MSN, AIM, Google Talk, Facebook, ICQ och Yahoo samtidigt.

Sammanlagt 66 chattnätverk går att ansluta till med programmet.

Att chatta med programmet går snabbt, smidigt och stabilt. När du inte har det igång levererar det meddelanden med Push-notiser, så att du aldrig missar något.

Något som får mig direkt kär i programmet är hur otroligt snabbt det är. Borta är dålig responstid och långa laddtider. Att programmet sedan ser väldigt bra ut är inget minus.

Det tog ett år. Ett år är lång tid, men Meebo har verkligen levererat, och levererat ordentligt, så de är ursäktade. Hämta Meebo gratis i App Store.

Ett svar på ”Meebo når App Store – ett år efter uppvisning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *