Kategorier
Random.app

Fråga en hudläkare, anonymt – få svar inom 24 timmar

Något visuellt på kroppen du undrar över? Ta en bild, fyll i frågeformuläret och skicka in anonymt till en hudläkare – få svar inom 24 timmar.

STING-bolaget iDoc24 visade på Mobile World Congress i Barcelona i måndags upp en mobil medicinsk informationstjänst man utvecklar.

Till att börja med innehåller programmet information om de vanligaste hudåkommorna, samt hur de behandlas. De flesta åkommorna kan behandlas med receptfria läkemedel, och kräver oftast inte läkarbesök.

Läkaren Alexander Börve har sedan 2005 haft visionen att göra vården mer tillgänglig för allmänheten. Tillsammans med Aggressive Development har han som grundare till företaget iDoc24 nu utvecklat en iPhone-applikation.

Oavsett om du råkat ut för fästingbett eller borrelia, utslag, blåsor eller eksem kan allt synligt fångas med din mobilkamera. Genom att skicka in bilden anonymt med ett frågeformulär kan en hudläkare få titta på problemet, och svara dig. Tjänsten är öppen sju dagar i veckan, 24 timmar om dygnet, och man utlovar svar inom 24 timmar för alla ärenden.

”Applikationen är gratis att ladda ner och innehåller allmän information om de vanligaste hudåkommorna. Om man vill att en hudläkare skall titta på ett utslag, tar man en bra bild, fyller i frågeformuläret och betalar direkt på sitt iTunes-konto”, berättar Alexander.

iDoc24 finns att hämta gratis i App Store.

2 svar på ”Fråga en hudläkare, anonymt – få svar inom 24 timmar”

Har ja skabb? Ja har kliande bett mellan fingrarna , benen , knäveken , underarmarna , brösten

Hej mitt hår det går håravfall vad ska göra jag
Vet inte vad rekommenderade ni snälla jag väntar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *