Kategorier
Random.app

Nedgradera enklare till iOS 4.0.1

Har du återigen hamnat i sitsen där du råkat uppgradera en jailbreakad enhet till senaste firmware?

Som bekant tar det ett tag för iPhone-knäckarna att få bukt på det Apple spottar ur sig. När nya firmwares kommer för iOS-enheter får de som har jailbreakat sina enheter snällt vänta tills en knäckt version av nya versioner kommer.

Ibland är dock olyckan framme och man råkar av misstag uppgradera sin iOS-enhet till den senaste programvaran, vilket gör många jailbreakade telefoner näst intill obrukbara.

Detta innebär ofta många problem, då nedgraderingar tidigare inte varit särskilt enkelt. Man har till exempel behövt leta bland SHSH-filer i Cydia och dylikt, men nu finns ett litet ljus i tunneln.

Sitter du idag på iOS 4.0.1 med en jailbreakad enhet är det inte ännu läge att uppgradera. Har du ändå råkat uppgradera till iOS 4.0.2 är din enhet inte bortom räddning.

Bloggen TechPinas publicerade igår en artikel om hur man genom att ändra i den så kallade hosts-filen kan lura iTunes till att låta dig nedgradera.

Trots ordet easy i rubriken är nedgradering inte någon smärtfri process för en lite ovan användare, och i de bästa av världar ska du med jailbreakad enhet hålla utkik kring uppgraderingar för att inte råka stöta på detta problem. Ta det försiktigt!

Bild: fotoARION

4 svar på ”Nedgradera enklare till iOS 4.0.1”

Det har är ju precis det du måste göra oavsett om du har shsh eller inte :/ det här är ingen nyhet utan ett krav sedan tidigare tyvärr 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *