Kategorier
Random.app

Spricka i glaset? Reparera själv för en rimlig peng

Sprack glaset på iPhonen när du tappade den i gatan? Olyckligt, men inte längre något jättestort problem. För en rimlig peng kan du själv, utan större kunskaper, byta ut skärm, glasskiva och plastkanten på din iPhone.

Kanske har du eller någon bekant gjort tabben förut. Kanske vet du då att byta ut glaset på en iPhone är en operation som kräver precision, flera timmars skruvande och pillande. Det är inte helt lätt, något som Mailshop.se nu ändrar på.

Genom att byta ut både skärmen, glasskivan och plastramen på samma gång behöver du bara lossa på två skruvar och tre kontakter.

Reparationskitet finns för iPhone 3G (999 SEK) och iPhone 3GS (1 599 SEK), och innefattar förutom de kombinerade iPhonedelarna du byter ut även verktyg för att lättare lossa på kontakter och skruvar.

Mailshop.se har själva skrivit en mycket bra guide med bilder, exakt hur du ska gå till väga för att byta ut glasskivan, skärmen och plastramen omkring om olyckan varit framme.

Det här är extra bra, då operatörernas garantier normalt inte täcker klantighet. Att operationen sedan inte tar särskilt lång tid, och inte längre kräver timmar av skruvande och research gör Mailshop’s iPhone-reparationskit till riktigt imponerande produkter i olyckstider.

5 svar på ”Spricka i glaset? Reparera själv för en rimlig peng”

Man gör det själv utan problem, skulle jag behöva byta LCD, Digitizer och glas så skulle det inte ta mig mer än 15 minuter idag. Första gången tar det lite tid då man är otroligt försiktig och kollar så att allt verkligen blir rätt.

Själv så köpte jag reservdelar på eBay, kostar inte alls så mycket.

Lycka till allihopa, det är inga konstigheter!

Vet inte vad det är för grejer det här, men både micken, högtalaren och skärmen funkar mkt sämre än orgninal.

dyrt… man kan göra reperationen hos ett proffs för 1500. här gör man det själv för samma pris :S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *