Kategorier
app store

SVT Play – nu även i iPod touch

När SVT Play till efter mycket om och men till sist släpptes ut i App Store saknades stöd för iPod Touch. I dag kom det äntligen.

Sveriges Televisions iPhoneapp SVT Play blev snabbt efterfrågad när konceptet presenterades i slutet av förra året. Besvikelsen blev därför stor när appen först nekades av Apple eftersom videokvaliteten var för hög och strömmarna därför drog för mycket bandbredd.  Efter att en korrigerad version skickats in godkändes appen i början av februari.

Den första versionen hade dock en stor brist: när iPod Touch-användare, som vanligtvis är bortskämda med att ta del av en stor del av det breda programutbudet från App Store, försökte starta appen, fick de ett underligt meddelande om att SVT Play kräver ett headset.

Detta problem är nu åtgärdat och sen idag kan än fler njuta av strömmade tv-program och sportsändningar i behändigt fickformat.

SVT Play är gratis i iTunes App Store.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HFo1_lMP_oU[/youtube]

Av Christian

Nyfiken på vad komma skall startade Christian den här bloggen sommaren 2007. Än idag fortsätter han förvånas över hur den lilla manicken fortsätter att förbättra våra liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *