Kategorier
app store

Tweetie 2 på väg

Vi kan (tyvärr) inte sluta att prata om Twitter. En ganska stor anledning till det är för att det finns ett stort utbud av Twitter-klienter för iPhonen, och vi i redaktionen är ena riktiga twittrare – därför väntar vi med spänning på nya Tweetie som väntas dyka upp inom kort.

Tweetie-utvecklaren Loren Brichter är ganska bestämd när det gäller saker som retweetande och push-notifikationer. Han gör helt enkelt som han vill och det var med stor motvilja han introducerade RT-formatet som ett alternativ till (via @iphone24)-formatet.

Lorens app blev en sådan succé att han slutade på sitt jobb för att satsa all tid på Tweetie. Under sommaren har inget nytt hänt på Tweetie-fronten, men de senaste veckorna har det börjat bubbla på Twitter. Vissa mer kända Twitter-användare har postat inlägg med appen Bigbird som länkar till denna sida som ligger under utvecklarens domän.

Men igår kom flera recensioner och förhandstittar på Tweetie 2. Bland annat postade iPhone-bloggen iPTIB ett långt inlägg med screenshots och en lista på några av de nya funktionerna. Bland dessa finns:

  • Möjlighet att posta mer än en bild i samma tweet.
  • Förkorta URLar.
  • Offline-läge (posta tweets när du är offline o.sv.).
  • Trådade konversationer.

Tweetie 2 kommer lanseras som en helt ny app i App Store och vi får betala $3 för att få lägga rabarber på appen, enligt utvecklaren himself.

Ett svar på ”Tweetie 2 på väg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *