Kategorier
Random.app

Uppdatering av vanliga frågor och svar

Sentomsider så har vi uppdaterat vår sida med svar på vanliga frågor och svar om iPhone. Skicka gärna in frågor som du vill ha besvarade ..

Av daniel

Daniel har hackat Iphone sen dag ett. Eftersom han då och då arbetar åt Ett Annat Företag Som Tillverkar Mobiltelefoner föredrar han vara lite hemlig.

16 svar på ”Uppdatering av vanliga frågor och svar”

hej
Kan man ”knäcka” en iPhone för att låsa upp den även om man har abonemang hos Telia? I så fall skulle man ju tagit det billigaste fasta alternativet; Till Vänner som kostar 69 kr.

@Ylva: Ja, det går bra. Antingen kör du helt enkelt ett kontaktkort från Telia (Telia Reflll) – det fungerar rakt av.

Eller så ”knäcker” du telefonen och tar bort operatörslåstet. Tyvärr finns det inte i skrivande stund något verktyg släppt verktyg för att knäcka iPhone 3G – men det är antagligen bara fråga om dagar innan det släpps.

Tack för svar.
Hm… menar du att det bara är att stoppa i Telia refill utan något alls? Hm… men jag har ju ändå de fasta kostnaderna Till Vänner + sms. Men kontantkort kunde vara bra för att hålla styr på email.
När det gäller att låsa upp telefonen läste jag att ”det görs enkelt med programet PwnageTool”… ?

@Ylva: Ja, du kan stoppa in Telia Refill i din iPhone och köra på – utan att förändra något. Men även fast du kör med kontantkort så har du naturligtvis dina kostnader för det fasta abbonemanget.

PwnageTool fungerar bra på gamla ”iphone classic” men det har inte släppts någon officiell version för iPhone 3G än – men den kommer antagligen precis när som helst.

Till er som har beställt från telias hemsida i fredags morse, så är telefonerna skickade och kommer senare i veckan eller i början på nästa

Aha, bara till den gamla versionen iphone. Då får man hålla utkik på den kommande. Hur gör man det? Här?

Nä… nu har jag köpt telia refill till min iPhone, men det går inte…vad kan felet vara?

Är du säker på att det är ett 3g sim kort och inte ett helt vanligt? Det kan vara felet i och med det är en 3g lur, ja ghade själv detta problemet för några årsedan när jag köpet en 3g lur. Man ehöver byta simkort trots man bara vill köra 2g

verkar som mitt meddelande inte kom iväg… refill är väl refill? Finns olika varianter? Jag prövar nya simkortet i gamla telefonen, går inte att ringa från det. Vad sjutton är felet. Var jag för snabb med att ändra simkorts kod? Stön… kan det vara så svårt… :-/ Det är ju bara att sätta in kort och slå koden och sen köra men icke…

@ylva: Trisst att du har problem 🙁 Det ska enligt information från Telia gå bra att stoppa in ett refillkort. Jag rekommenderar att du kontaktar Telia för felsökning.

@Nicole: Det dumma svaret är ju: ”det beror på hur stora dina fickor är”. Personligen tycker jag att den är något för bred för att ha i en tight sidoficka på byxorna – så jag brukar ha den i bakfickan (eller innerfickan på jackan, om den är på).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *