Kategorier
app store

2 beroendeframkallande iPhonespel

App Store bokstavligen svämmar över med både bra och dåliga program, verktyg, spel och andra apps. Men bland alla lamp-appar och prutt-appar finns en del guldkorn, och vi har grävt fram två spel man nästan skulle kunna kalla för klassiker.

FlightControl

Har du drömt om att få sitta uppe i kontrolltornet på flygplatserna istället för att få stå och vänta i den oändliga kön till säkerhetskollen? Då är FlightControl perfekt för dig att fördriva tiden i den där jobbiga kön, på bussen eller innan det är dags att sova. Du har i detta spel från Firemint ansvar över alla inkommande flygplan och helikoptrar till en helt vanlig liten flygplats, en flygplats i Hawaii eller en flygbas (amerikansk får vi anta) och måste se till att varje flygplanstyp landar där den ska och att inga flygmaskiner krockar med varandra. Varning utfärdas, mycket beroendeframkallande!

FlightControl kostar under en begränsad tid 7 kronor

Gridlocked: Rush Hour

Gridlocked: Rush Hour
Om du är flygrädd och vill hålla dig nere på marken bör du istället testa att spela Gridlocked där du inte kan krocka fordon, men väl se till att alla bilförare kommer fram i tid och inte få någon att fastna i någon kö. Du ska alltså sköta trafikljusen i sex korsningar där chansen att utföra en gridlock finns. Du måste även se till att alla polisbilar hinner korsa spelplanen på max 15 sekunder. Om det blir för långa köer, eller om polisbilarna inte hinner fram i tid blir det game over. Även här utfärdar vi en beroendevarning.

Gridlocked: Rush Hour kostar 7 kronor

Ett svar på ”2 beroendeframkallande iPhonespel”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *