Kategorier
apple

Följ kvällens keynote live

Här kan du följa Apples presentation av de nya Iphonemodellerna live.

Kategorier
apple

Apple nu världens mest värdefulla varumärke

När Millward Brown uppdaterar sin topplista över konsumentinriktade varumärken har Apple övertagit Googles förstaplats. Strykan i Ipad har för första gången pressat Apple förbi Google på listan över världens mest värdefulla varumärken, enligt Millward Browns rapport BrandZ för 2011. Apple avbryter därmed Googles fyraåriga regerande. Från: Advertising Age.

Kategorier
apple

iOS 4.2 släpps idag för iPad, iPhone & iPod Touch

Idag släpps iOS 4.2 till iPhone, iPad och iPod Touch. Länge har många väntat på den här dagen och kl 19 ikväll kan vi ladda ner operativsystemet till våra Apple-enheter (Det släpps kl 10:00 pacific time).

Kategorier
apple

Steve Wozniak: ”Apple lanserade nästan en smartphone redan 2004”

Apples medgrundare Steve Wozniak intervjuades idag av holländska tidningen De Telegraaf. I intervjun avslöjar han att Apple redan 2004 utvecklade en smartphone tillsammans med en välkänd japansk elektronikjätte.

Kategorier
apple

Apple ändrar policy för fuktskadehantering

Tillhör du den olyckliga skara som fuktskadat en iPhone eller någon annan Apple-produkt? Eller har du rent av anklagats för att ha gjort det fast du varit oskyldig? Apple har fått mycket kritik för hanteringen av vattensensorer i sina produkter och ändrar nu policyn för hur de ska bedömas.

Kategorier
apple

”Apple näst största smartphone-tillverkaren i världen”

Apple har nu intagit platsen som världens andra största smartphone-tillverkare.

Kategorier
apple

Spotifys etablering i USA motarbetas av Apple

Spotify har lagt europa under sina fötter och det har länge spekulerats om när den svenska musikstreamingtjänsten kommer finnas i USA. Cnet rapporterar nu att Spotifys USA-lansering motarbetas av Apple.

Kategorier
apple

Goldman Sachs: Ny iPad släpps tidigast under våren 2011

iPad är inte släppt i Sverige ännu men det spekuleras redan om när nästa version kommer ut på marknaden.

Kategorier
apple

iPhone ger blinda synen tillbaka

Av en slump hittade jag den här fantastiska berättelsen om en blind mans upplevelser av iPhone. Det är med stor glädje man läser vad en liten pryl som iPhone kan betyda för vissa. Austin Seraphin är blind men kan se lite ljus och färg. Han tror att uppfinningen av  iPhone är framtiden för tillgänglighet för […]

Kategorier
apple

Apples fantastiska utveckling över 10 år

Apple har utvecklats på ett imponerande sätt under de senaste 10 åren. Det sker mycket inom teknikvärlden och Apple är ett av de företag som leder den utvecklingen.

Kategorier
apple

Apple släpper svensk handbok för iOS 4.1

Såväl nybörjaren som den erfarne användaren kan hitta tips i Apple’s nya handbok för iOS 4.1

Kategorier
apple

All time high för Apples aktie

Nu kommer en ny toppnotering för Apples aktie. Under torsdagen handlades Apple på Nasdaq-börsen som mest för 279 dollar. Vid dagens slut stängde aktien på 276,60 dollar.

Kategorier
apple utveckling

Svenskt tangentbord för iPad i iOS 4.2

Apple har släppt iOS 4.2 för iPhone, iPad och iPod Touch i en första beta-version. Detta kommer bli den första versionen av iOS som fungerar på alla dom tre enheterna.

Kategorier
apple

Ny iPad reklamfilm från Apple

Här ser ni Apples nya reklamfilm för iPad.