Kategorier
Random.app

Det här är fjärde generationens iPhone (UPPDATERAD)

Ett exemplar av fjärde generationens iPhone har läckts, och den här gången tror man att det inte är en falsk prototyp.

Här på iPhone24 tar vi vanligtvis inte upp rykten och läckta bilder, eftersom det oftast brukar vara dåliga asiatiska kopior. Men nu har Gizmodo hittat en prototyp av fjärde generationens iPhone, som man verkligen tror är riktig.

Prototypen har en lite annorlunda design. Den är smalare än 3G/3GS, men också plattare. Den tidigare rundade baksidan är nu helt platt.

Det var Gizmodo som tidigare idag skickade upp nyheten. Man hade hittat en fjärde generationens iPhone i en bar i Redwood City.

Det som orsakade nyhetsfloden om den riktiga fjärde generationens iPhone var detaljerna. I de vanliga kopiorna är komponenter billiga, typsnitt och designdetaljer felaktiga, men den borttappade krabat Gizmodo plockade upp såg rätt ut. De avgörande två faktorerna som gjorde att man kallade iPhonen äkta var dels att komponenterna i den var Apple-märkta, dels att den vid anslutning till dator visades i både iTunes och Xcode. Den hittades körandes iPhone OS 4, men genom en sk. remote wipe (när man på distans återställer och låser telefonen, genom t.ex Apple’s molntjänst MobileMe) såg någon på Apple till att nöjet inte blev långvarigt.

Se Gizmodo för mer detaljer, och så klart massvis med mumsiga bilder.

Uppdatering:

Enligt Editable Apple så fick Gizmodo betala $10000 för enheten. Apple-bloggaren John Gruber på Daring Fireball har publicerat exklusiv bild från Steve Jobs kontor, tagna idag … 😉

8 svar på ”Det här är fjärde generationens iPhone (UPPDATERAD)”

Jag håller med! Har länge hoppats efter just den här typen av design, hoppas att den är satt och kommer att se ut så här vid lansering. De som är skeptiska ändrar sig nog när de väl får känna på den i handen 🙂

Det blir verkligen spännande att se. Jag tror denna prototyp är väldigt lik den slutgiltiga produkt vi kommer att få se lanseras. Det bästa är att jag kommer vara i USA till början av september så kommer kunna få tag på en riktigt snabbt förhoppningsvis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *