Kategorier
Random.app

Oj! Apple kräver att få tillbaka iPhone-prototypen

Igår berättade vi att tekniksiten Gizmodo kommit över vad som ser ut att vara en prototyp för den fjärde generationens iPhone. Nu bekräftar Apple autenticiten – genom att kräva tillbaka sin egendom.

Det verkar som att den smått fantastiska berättelsen om en överberusad Appleanställd som glömmer en tophemlig produktprotyp på en barstol är sann. Apple kräver nu att få tillbaka enheten med ett formellt brev.

Brevets innehåll, som du kan se ovan, är kort och kärnfullt:

Det har kommit till vår kännedom att GIZMODO för närvarande innehar en enhet som tillhör Apple. Det här är en formell begäran om att ni återlämnar enheten till Apple. Var snäll och meddela mig om var vi kan hämta den.

Mer bekräftelse än så kan det väl knappast bli?  Det är en iPhone … Läs mer hos Gizmodo.

Av Christian

Nyfiken på vad komma skall startade Christian den här bloggen sommaren 2007. Än idag fortsätter han förvånas över hur den lilla manicken fortsätter att förbättra våra liv.

3 svar på ”Oj! Apple kräver att få tillbaka iPhone-prototypen”

Just nu cirkulerar det ett brett spektrum av teorier och många tror att Apple på något sätt ligger bakom läckan. Själv är jag skeptisk, mest eftersom hela historien blottar en svaghet hos Apple, men det vore ju rätt festligt om Steve som vanlig ordning står och drar i trådarna …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *