Kategorier
app store

Aftonbladet först ut med Ipadprenumerationer

Schibstedägda Aftonbladet kopplar upp sin Klick-app till Apples system för Iosprenumerationer: Aftonbladet blir därmed först i Sverige med att använda Apples prenumerationslösning Woodwing, som är kopplad till Itunes, och en av de första tidningarna i världen. I framtiden kan vi vänta oss prenumerationer i fler av företagets appar, meddelar tidningen. Läs mer hos Dagens Media.

Kategorier
app store

Mediahus experimenterar med iPhone-prenumerationer

Samtidigt som svenska tidningar skapar gratisappar för att marknadsföra sig själva så försöker internationella tidningar att få ta betalt av sina iPhone-läsare. Senast ut är Washington Post.

Kategorier
app store

Få din dos av nyheter utan att röra ett papper

SVERIGE Även om nyhetsläsande på papper kan ha sin charm är ju nyheterna i morgontidningen du läser vid köksbordet oftast ganska gamla, antagligen över minst ett halvt dygn. Så passa på att använda frukosten till att stirra in i din iPhone istället, så blir du både mer social och får bättre koll på läget i […]

Kategorier
Random.app

Schibsted ger anställda gratis iPhones

Tidigare har stora mediehus som Aftonbladet, som är en del av Schibsted, gett sina anställda iPhones som jobbmobil. Nu har Schibsted gått ut med att även de inför iPhone som jobbmobil för fler delar av sin verksamhet. Alla anställda på Hitta, SvD och E24 ska utrustas med den Apple-märkta mobiltelefonen.

Kategorier
app store

Dra! Hitta sista minuten-resor med din iPhone

Har du slitit för att få tag i ett av de få exemplar av iPhone 3GS som kom till Sverige, eller behöver du kanske bara lite chill? Om du tycker att du förtjänar en spontan resa till solen så finns det naturligtvis en perfekt App för dig.