Kategorier
Random.app

Fem ändringar du kanske missat i iOS 4

Förutom de stora nyheterna kommer iOS 4 med små förändringar. Vi listar fem du kanske missat.

Kategorier
app store

Spotify uppdaterat med stöd för multitasking

Då var uppdateringen alla har väntat på äntligen här. I natt uppdaterades nämligen Spotify och i samband med det så kan du nu spela din musik samtidigt som du gör annat!

Kategorier
Random.app

iOS 4 rapporteras vara slutet för iPhone jailbreaking

Tech-bloggen AddictiveTips publicerar idag mycket intressanta uppgifter om nya iOS4 som verkar indikera slutet för iPhone jailbreaking. Uppgifterna kommer från en anonym Apple-anställd som har läckt ut det till AddictiveTips.

Kategorier
app store

iOS 4 hackat inom 24h

iPhone Dev Team och Redsn0w var snabba när Apple släppte iOS 4 igår kväll. Apple släppte alltså den fjärde versionen av operativsystemet till de olika iPhone-telefonerna samt till iPod Touch.

Kategorier
Random.app

Så uppdaterar du till iOS 4

I kväll klockan 18 svensk tid släpper Apple på trafiken till servrarna där den nya versionen av iPhones operativsystem iOS finns redo för uppdatering, men förvänta dig inte att kunna vandra iväg fem minuter senare med iOS 4 på din iPhone. Många kommer sitta redo och för att uppdatera och det är inte helt omöjligt […]

Kategorier
app store

Facebook till iPhone uppdaterat med videosupport

Dom flesta som äger en iPhone brukar antagligen även använda den till att kolla in Facebook till och från. Problemet med det är att även om Facebook-appen som finns släppt har fungerar bra så har den saknat en hel del funktioner. Du har tidigare till exempel inte kunnat kolla på videoklipp men det är nu […]

Exit mobile version