Kategorier
Random.app

Test: nästintill osynligt fodral

Vi är nu inne på skal/fodral nummer två av tre att testa i den här omgången, och det är ett genomskinligt hårdplastfodral som ska spanas in. Snabbrecension: ett riktigt smygskal som nästan är svårt att se.

Kategorier
Random.app

Test: Fodralet RockZolid Case

Vi har lagt vantarna på några inte så kända iPhone-fodral – här får ni lite små noteringar och tankar om den första av dem – RockZolid. Med sin enkla utformning och robusta känsla är detta fodral favoriten för mig.

Kategorier
app store tredjepartsprogram

Blocket nu till iPhone

Bättre sent än aldrig. Idag lanserade Blocket sin iPhone-applikation där du positioneras, kan söka efter pryttlar att köpa och till och med lägga upp annonser direkt från iPhonen, komplett med bild och alla andra detaljer.

Kategorier
Random.app

Kameratest: iPhone 3GS

NRKBeta – utvecklingsavdelningen för Norges motsvarighet till SVT, ligger i framkant när det gäller teknik och internet. De är intresserade av iPhone och gillar bilder och video. Därför har de gjort ett ambitiöst test av iPhone 3GS nya kamera.

Kategorier
app store

Den första recensionen av iPhone 3G S

Eftersom iPhone 3G S släpps i USA redan på fredag har amerikanska journalister och bloggare haft glädjen att lägga vantarna på recensionsexemplar. Först ut är publicera en snabb test är Engadget, som faktiskt är något besvikna: So while it’s tough to argue with the package Apple has put together (a stellar device with just enough […]

Exit mobile version