Kategorier
Random.app

Test: Fodralet RockZolid Case

Vi har lagt vantarna på några inte så kända iPhone-fodral – här får ni lite små noteringar och tankar om den första av dem – RockZolid. Med sin enkla utformning och robusta känsla är detta fodral favoriten för mig.

Det är inga märkesprylar vi har testat, alltså inget Speck, Griffin eller Belkin här inte! Eftersom MrGizmo, som fodralet kommer från, satsar på att hålla låga priser så är fodralen inte förpackade i kartonger, utan kommer bara som dem är för att få billigare bulkfrakt, vilket ju leder till billigare priser. Och det är ju trots allt ett noname-skal.

Men bli inte avskräckt för att det inte har något flashigt märke på ryggen — när väl iPhonen sitter i skalet (nederdelen av skalet går att ta bort, och sedan trycker man in iPhonen) sitter den stadigt i sin skrud.
Även om iPhonen blir ganska mycket tjockare känns den ”säkrare”, och jag känner inte längre behovet av att hela tiden hålla koll på den så att jag inte tappar den i bordet, så att den får repor på baksidan eller liknande. Dessutom är skalets kanter upphöjda över kanten på iPhonen, vilket gör att jag kan lägga den upp och ner på ett bord utan att behöva oroa mig för repor.

Något jag dock inte gillade med skalet är att knäppet som håller ihop skalets överdel med underdelen är ganska tjockt och putar ut på baksidan.

Köpvärd? Absolut. Om du inte har några större krav när det gäller design eller liknande så är den värd pengarna.

RockZolid Case kostar 95:- på MrGizmo

2 svar på ”Test: Fodralet RockZolid Case”

Vi sålde också denna typ av NoName-fodral förut men slutade med det då vi fick tillbaka alltför många trasiga fodral i retur redan efter några veckor.
Det är stor kvalitetsskillnad på dessa fodral jämfört med Griffin, Marware och de andra lite dyrare märkes-fodralen.
Mvh
Danne
Mailshop.se

Hej Danne!
Tack för din feedback.
Jag Tvekar stort på att du kunna sälja detta skal då det det började tillverkas i detta utförande för MrGizmos räkning denna månad (stor volym).
Kvalitén inspiration hämtade från seidio som är en av de mest sålda Casen i USA.
Vi har sålt drygt 40 och inte fått någon missnöjd kund än.
Du får gärna ansöka om att bli återförsäljare hos oss.

Vänligen
Andreas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *