Kategorier
app store

Blogga med iPhonen – take 2

Vi har tidigare besvarat en läsarfråga vi fick in på temat blogga med iPhonen och nu har Blogherald sammanställt en mer komplett lista än vad vi fick ihop. Dessutom slänger vi in en bonusapp som kan komma till hands när du bloggar.

Ibland är det guld värt att kunna vara först med nyheter eller rent utav bara bildblogga lite med mobilen direkt på plats utan en dator i ryggsäcken. Vi har tidigare tipsat om appar, men här kommer alltså några fler.

BlogPress – 22:-
BlogPress är verkligen Appen med stort A om du har flera bloggar. Med BlogPress kan du publicera inlägg till bloggar som använder bland annat Blogger, MSN Live Spaces, WordPress, TypePad och Drupal. Du kan inte bara publicera, utan tagga, kategorisera, sätta datum, spara utkast, skicka med bilder och till och med byta typsnitt!
Vill du skicka samma inlägg till flera av dina bloggar är det inga problem det heller, lägg bara till alla de bloggar du vill publicera till i mottagarfältet!

Bonus: Idea Organizer – 15:-
Är du liksom jag en sån där person som kommer på genialiska inläggsidéer när man inte sitter vid datorn, till exempel i duschen? Då ska du kika på appen Idea Organizer (kanske inte i duschen) som via text, bilder och ljudinspelningar låter dig spara och minnas dina idéer. Detta går i och försig att uppnå för noll kronor (pris för iPhone ej inkluderat) genom att fota, använda Anteckningar-appen/Mail-appen och spela in ljud med Memo-appen.

[Bild: Vicki’s Pics]

2 svar på ”Blogga med iPhonen – take 2”

”Är du liksom jag en sån där person som kommer på genialiska inläggsidéer när man inte sitter vid datorn, till exempel i duschen? Då ska du kika på appen Idea Organizer (kanske inte i duschen) som via text, bilder och ljudinspelningar låter dig spara och minnas dina idéer. Detta går i och försig att uppnå för noll kronor (pris för iPhone ej inkluderat) genom att fota, använda Anteckningar-appen/Mail-appen och spela in ljud med Memo-appen.”

Eller så kör man Evernote för 0:- finns i en appstore nära dig. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *