Kategorier
apple

iPhone 4 och iOS4 – Aktuella releasedatum

Det gick väldigt fort igår och det känns idag vettigt att göra en snabb återkoppling till de aktuella releasedatum som gäller för iPhone 4 och iOS 4 runt om i världen.

15:e juni iPhone 4 går att förbeställa

21:a juni iOS 4 släpps

24:e juni iPhone 4 släpps i USA, England, Tyskland, Japan och Frankrike

Juli – iPhone 4 släpps i Sverige, Spanien, Schweiz, Australien, Österrike, Belgien, Kanada, Danmark, Finland, Hong Kong, Irland, Italien, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Nya Zeeland, Singapore, Sydkorea

Augusti – Ytterligare 24 länder

September – Ytteligare 44 länder

Totalt släpps iPhone 4 i 88 länder.

Vad säger ni, orkar ni vänta till juli eller kommer ni dra ner till Tyskland för att hugga en iPhone 4 vid första släpp?

Uppdaterat 21 juni 2010: Idag släpps iOS 4 – se denna artikel för mer information om hur du uppdaterar till iOS4.

Av Björn Orrenius

Björn gillar elektroniska prylar, gärna sådana som som gör fin musik. På dagarna jobbar han med sin startup Möbler.se

18 svar på ”iPhone 4 och iOS4 – Aktuella releasedatum”

Jag ska till USA den 10e juni och åker hem den 25e. Någon som vet om man behöver teckna AT&T eller om det går bra att få tag i en utan? Vågar jag boka en den 15e? Skulle ju kännas lite jobbigt om jag inte han hämta ut den innan jag drog pga någon försening 🙂

Har precis kommit hem från Washington DC och var inne i GT's Apple Store. Det gick utmärkt att köpa en olåst iPhone 4, bara det finns upplyst personal som har läst det finstilta på skylten. ”Without contract $699 + applicable sales tax” i DC totalt $739. Det är fortfarande minst tre veckors leveranstid och man betalar när man hämtar luren i butiken.

/Joakim

Har fortafarande 1e generationen och har väntat i 3 år för den nya. Jag orkar vänta någon månad till. Patience is a virtue.

Kan vi nu hoppas på att kunna köpa olåsta iPhone 4 i Sverige? Annars kommer jag att köpa min i England.
Sitter nu med en 12 månader gammal iPhone 3GS med 24 månaders bindning hos Telenor. Aldrig mer en låst mobil!

iOS4 till iPhone kommer att släppas efter 18:00 svensk tid, enligt uppgift på telias iPhone blogg.

Iphone 4 kommer som 3GS att endast kunnas köpas av amerikanska medborgare. Detta på grund av de AT&T:s villkor.

Med abonnemang ja,
Jag har PERSONLIGEN köpt en iPhone 3gs på best buy (de enda som säljer utan abonnemang)

Den är dock fortfarande låst till AT&T.

Nej, det finns en utan AT&T kontrakt fast den ar for fullt pris och inte den billigare AT&T priset. Apple annonserar inte den olasta telefonen pga av kontrakt med AT&T men man kan kopa den. For att fa bort 'AT&T updates som kan skapa konflikter gor man en jailbreak har jag blivit informerad.

Jag kan ordna iPhone 4 fran New York åt dom som är intresserade att skaffa telefonen tidigare. iPhone ar pa backorder i hela USA sa jag tror inte Sverige far sin leverans nasta manad. Man kan endast fa den genom att reservera och bestalla genom butiken just nu.
Upplåst iPhone säljs endast for fullt pris vilket är enda nackdelen.

Om du är intresserade, måste du kontakta mig med betalning innan 10 Juli. Skicka emaijl for mer information: 303madison[at]gmail.com

Jag kan ordna iPhone 4 fran New York åt dom som är intresserade. Upplåst iPhone säljs endast for fullt pris vilket är enda nackdelen. Lite jailbreak kanske ar nodvandigt for att undvika AT&T updates.

Om du är intresserade, måste du kontakta mig med betalning innan 10 Juli. Jag maste reservera mobilen for det finns inga pa stock. Skicka emaijl for mer information: 303madison[at]gmail.com

Tvekar att Sverige far den nasta manad…. Hela USA har brist pa iPhones. Den vita versionen beraknas ha en 6 manaders vantetid, och online orders kan ta upp til 3 manader. Endast genom forbetalning och reservera den genom Apple kan man nu fa tag pa en model.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *