Kategorier
app store tredjepartsprogram

Kommer vi äntligen kunna organisera appar i iTunes?

De senaste ryktena kring Apple handlar om nästa version av mediaprogrammet iTunes som i nästa större uppdatering blir version 9. Boy Genius Report har från en ”ganska säker källa” fått information om att man i den nya versionen bland annat kommer att kunna sortera sina hemskärmar på iPhonen via datorn.

iTunes är ett program man antingen älskar eller hatar. Om du vill ha den bästa upplevelsen med din iPhone utan att jailbreaka måste du använda Apples mediaspelare. Och på senare tid då många iPhone-frälsta har hundratals apps på sin telefon har behovet av att på något enkelt sätt kunna sortera ikonerna uppstått, och detta behov verkar nu botas i nästa version av iTunes, det påstår tipsare till Boy Genius Report.

Apple har heller inte varit särskilt duktiga på den sociala biten. Man uppmuntrar till exempel inte sina anställda att blogga och är väldigt hemliga av sig. I och med iLife ’09 har man dock lagt till möjligheten att skicka bilder till Facebook och Flickr med ett knapptryck och utan plugins. Enligt Boy Genius Reports källa kommer man introducera Twitter-, Last.fm- och Facebook-funktioner så att man kan Twittra, Faceboka och scrobbla till Last.fm vad man lyssnar på.

iTunes får enligt källan även Blu-Ray-stöd.

Nu återstår bara att se om detta är sant, då Apple ibland ”läcker” ut fejkade rykten som man sedan kan använda för att sparka anställda som tas på bar gärning med att sprida den falska informationen.

6 svar på ”Kommer vi äntligen kunna organisera appar i iTunes?”

Det vore ju kanon om det äntligen gick att styra upp röran med alla program. Integration med olika sociala tjänster vore ju även det välkommet – just nu är det ju väldigt o-apple att behöva att meckla runt med separata program för att ladda upp en bild på t.ex. Flickr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *