Kategorier
Random.app

Sn0wbreeze 2.0 är släppt – Jailbreaka iOS 4.1

Sn0wbreeze 2.0 är nu släppt vilket gör att det nu är möjligt att jailbreaka iOS 4.1 utan problem – så länge du äger en dator som är Windows-baserad.

Till skillnad mot andra verktyg så är det bara möjligt att köra Sn0wbreeze under windows, mac-ägare får söka efter en lämplig dator i bekantskapskretesen

Eftersom Sn0wbreeze behåller ditt gamla basband så att man kan du nu även låsa upp även på iOS 4.1. En lista över vilka enheter som går att jaillbreaka hittar du här under:

  • iPod Touch 1G
  • iPhone 2G
  • iPod Touch 2G (MC) – Kräver att man kör 3.1.2
  • iPod Touch 2G (utan MC) – Kräver iReb om den inte redan är jailbreakad
  • iPhone 3G – Kräver iReb om den inte redan är jailbreakad
  • iPod Touch 3G – Kräver att man kör 3.1.2
  • iPhone 3GS (gammal bootrom) – Kräver att den är jailbreakad innan och har man använt Spirit eller Jailbreakme behöver man installera Spirit2Pwn
  • iPhone 3GS (ny bootrom) – Kräver att man kör 3.1.2

Eftersom Sn0wbreeze fungerar så att den jailbreakar en firmware-fil innan man installerar den på telefonen så krävs det även att du har en sådan för att kunna jailbreaka. Här under hittar du länkar till dessa från apple.com.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=F2SLY8Vk9SM[/youtube]

Om du tycker att det låter lite avancerat så kan du alltid ta en titt på videon här ovanför som guidar dig igenom allt som behövs för att jailbreaka din telefon.

Sn0wbreeze laddar du ner på http://ih8sn0w.com.

14 svar på ”Sn0wbreeze 2.0 är släppt – Jailbreaka iOS 4.1”

Ta det försiktigt med Spirit2Pwn. Jag krashade min 3GS, gammal bootrom, 4.01 med JailbreakME med det scriptet. Ska fippla vidare.

Har inte testat 2.0.2, fick det tillslut att fungera med 2.0.1. Nedgraderade till 3.1.2, JB med redsn0w (krävde Blackrain först för att få den ur recovery mode). Sen fungerade sn0wbreeze till 4.1 (dock så fick jag error 1600 i iTunes då jag försökte ladda den moddade ipsw filen i DFU mode. Lösningen var att INTE köra DFU mode, utan koppla bara inte telefonen som vanligt till iTunes och kör shift-restore.)

Illa, jag hamnade i samma sits, gav upp och restore:ade genom apple, nu har jag nytt baseband och är f-cked! 🙁

kan man inte jailbreaka en iphone 3Gs med 4.1 dvs låsa upp mobilen, jag har aldrig jailbreakat den förut.

Har en 3G (4.1) som aldrig är breakad förut. Det jag inte förstår är. Ska jag använda iReb innan, efter eller istället för Sn0wbreeze?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *