Kategorier
Random.app

Snabbt jobbat: Pwnage Tool jailbreakar iPhone 3G med OS 3.1

iPhone Dev Team ligger sannerligen inte på latsidan – redan en vecka efter lanseringen av iPhone OS 3.1 så lanserar gruppen en uppdaterad version av Pwnage Tool som nu jailbreakar iPhone 3G med OS 3.1. Ägare av iPhone 3GS får dock vänta ett tag till.

Om du har iPhone 3G eller den första generationens iPod Touch samt tillgång till Mac kan du nu ladda ner Pwnage Tool 3.1 och jailbreaka din telefon för att dra nytta av de förbättringar och nya funktioner som erbjuder.

Det går ännu alltså inte att jailbreaka iPhone 3GS eller andra och tredje generationens iPod Touch. Det finns inte heller någon uppdatering för de Windows-verktyg som finns sen tidigare.

För mer information, besök iPhone Dev Team: 3 o fun.

8 svar på ”Snabbt jobbat: Pwnage Tool jailbreakar iPhone 3G med OS 3.1”

Apples baseband i OS 3.1 har stängd luckan som fanns för sådana program. Det kan tar lång tid innan någon hittar ett hack för det…

Det som finns just nu är i stort sett ingenting annat än uppgradering av själva OS 3.0 till 3.1 medan Basebandet inte blir uppgraderad. Det vill säger att du fortfarande har 3.0 basebandet kvar och kan jailbreaker och låsa upp iphonen.

Om du har upgraderat via Itunes, så har du ingen chance att de här hacks fungerar, då du inte kan sätter tillbaka basebandet till 3.0.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *