Kategorier
app store

Alice i Underlandet visar vägen med ny iPad app

iPad blir en allt större lockelse i takt med att coola nya applikationer släpps. Nu kan de lyckliga användarna av iPad köpa Alice i Underlandet i Appstore.

En ny app som heter – Alice for the iPad – är precis släppt och kostar  $9. Sagan om Alice må vara fantastisk men det är inte därför vi tar upp den här appen på iPhone24. Appen visar något mycket intressant.

En e-bok får liv på ett sätt som andra läsare och pekdatorer inte kan komma i närheten av. Varje orginalillustration från den klassiska boken är med i den här Alice i Underlandet applikationen. Dessutom får illustrationerna liv och du kan interagera med och påverka animationerna genom motion-sensor och touchscreen-funktionaliteten. Helt klart är att en iPad kan rädda en bilresa med skrikiga barn. Eller, det är nog bäst att ha minst 4 iPad i en bil för att få en lugn resa.

Se Alice demon här.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gew68Qj5kxw&feature=player_embedded[/youtube]

Tjenare Kindle!

Alice for the iPad är skapad av Atomic Antelope. Jag ser fram emot fler appar från dessa duktiga apputvecklare. Är det inte dags för lite serietidningar att komma i appform?

Alice for the iPad i iTunes

Av Björn Orrenius

Björn gillar elektroniska prylar, gärna sådana som som gör fin musik. På dagarna jobbar han med sin startup Möbler.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *