Kategorier
app store

7 användbara push-appar

Apples variant att minimera appar i iPhonen är Push, som visar ”brickor” (det är vad Apple kallar popuprutorna för) med den information en app vill visa. Men vilka appar har då Push-stöd? Det finns ingen speciell kategori för Push-apparna i iTunes Store, men här listar vi i alla fall några av dem.

Vi har delat in denna guide i två kategorier. Under Twitter-appar hittar du utvalda push-appar med Twitter-anknytning och under Andra appar hittar du appar som inte har någon koppling till Twitter eller IM. Enjoy!

Twitter-appar

Tweet Push 7:- (plus prenumerationskostnader)
Tweet Push checkar konstant ditt Twitter-flöde efter @replies och direktmeddelanden, och låter dig sedan visa dessa i din favoritklient.

SimplyTweet 38:-
SimplyTweet är en fullt fungerande Twitterklient som pushar @replies och direktmeddelanden.

Boxcar 0:- (vill du ha mer än en push-tjänst får du betala)
Boxcar är liksom Tweet Push ingen riktig Twitterklient, utan pushar bara @replies och meddelanden. Om du sedan vill svara på @-svaret öppnas din favoritklient.

Andra appar

GPush 15:-
Med GPush får du push-notifieringar för ditt Gmail-konto, och behöver inte vänta på att iPhonen ska kolla efter nya mail var 30 minut, eller liknande.

Todo 75:-
Todo är en fullfjädrad todo-app som med push tillhandahåller något liknande kalenderpåminnelser.

BNO News 15:- (plus prenumerationskostnader)
För dig som är en nyhetnarkoman och älskar att vara först med senaste nytt är BNO News ett kap! Appen pushar mot en mindre månadskostnad ut de senaste breaking news. Finns även på Twitter.

AP Mobile Gratis!
Om du är nyhetsnarkoman, glöm inte att ladda ner gratis-appen AP Mobile från nyhetsbyrån Associated Press som också de pushar ut breaking news. Och hey, gratis är gott!

[Bild: Erik Pitti]

6 svar på ”7 användbara push-appar”

[…] IM-appar september 16th, 2009 by Gustav I måndags tipsade vi om ett stycke appar som använder push-funktionaliteten (7 närmre bestämt), nu är det dags att lista de mest populära chatt-applikationerna, och här […]

Dessa fyra appar har stor betydelse för min vardag:

Shopping list (allt finns samlat – inga lösa lappar)

Flashy taxi (ingen taxi missar mig när det är mörkt)

AIM Free Edition (jag kan chatta gratis så mycket jag vill)

Get Me Back (Jag hittar alltid tillbaka trots dåligt lokalsinne)

This comment was originally posted on Iphone 24

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *