Kategorier
Random.app

#24hbc: MightBe.Me

Äntligen har någon tagit tag i saken och gjort det roligt att vara arbetslös tack vare nya tekniker. Team Bonnier R&D har med hjälp av jobbannonser från Workey, kontaktinfo från Eniro och Layar som grund-app skapat ett annorlunda sätt att hitta ett nytt jobb.

Kategorier
Random.app

#24hbc: Lokaliker

Är du alltid på fel ställe vid fel tidpunkt? Inte längre med Lokaliker-appen i handen. Team Malmö som inte är på plats i Hasseludden, men i Good Olds Malmö-kontor och kör ett eget 24 hour business camp, står bakom denna app.

Kategorier
Random.app

#24hbc: HiThere

Har du tråkigt och vill fika, äta lunch eller gå ut och festa med någon polare? HiThere gör det både roligt och enkelt att hitta på något istället för att bara landa i tv-soffan som det ofta blir annars.

Kategorier
Random.app

#24hbc: DocuWalk

Teamet från Good Old vill flytta ut skolundervisningen från klassrummen till mer naturliga miljöer med hjälp av iPhones, och utvecklar en prototyp-app för detta under 24 timmar på 24 hour business camp.

Kategorier
Random.app

#24hbc: Buzzometer

iPhone 24 är på plats på 24 hour business camp som just nu hålls på Hasseludden utanför Stockholm. På 24hbc (campets officiella förkortning och tillika Twitter-hashtag) samlas peppade entreprenörer och skapar webbtjänster på 24 timmar. iPhone 24 har tagit sig friheten att störa koncentrerade iPhone-utvecklare för att få oss några intervjuer. Först ut är ett […]