Kategorier
app store tredjepartsprogram utveckling

Brister i iPhones integritetsskydd avslöjat

Apple har tidigare hävdat enskilda iPhones inte kan spåras och att alla transaktioner är anonyma. Eric Smith på Bucknell University presenterar nu teorier om att utvecklare och annonsörer kan komma åt din identitet och koppla ihop din iPhone med dina användaruppgifter och kanske även din position.

Kategorier
app store Google tredjepartsprogram

Google Voice i App Store inom kort

Google Voice som 2009 vägrades tillträde till app Store av Apple verkar nu få en ny chans. Läs mer här på AppBloggen

Kategorier
app store tredjepartsprogram utveckling

Apple öppnar för iPhoneutveckling med flash

Apple meddelade igår att de ska mjuka upp regelverket för utveckling av program till iPhone, iPod Touch och iPad. Företaget kommer nu i större utsträckning att godkänna program utvecklade med hjälp av tredjepartsprogram som Adobe Flash Professional CS5.

Kategorier
app store tredjepartsprogram

Twitter köper Tweetie – blir gratisapp

Twitter låter meddela att de köpt den populära iPhoneappen Tweetie och ämnar göra den gratis. Samtidigt börjar programmets upphovsman Loren Brichter arbeta på microblogtjänsten avdelning för mobila lösningar.

Kategorier
app store tredjepartsprogram utveckling

iPhone OS 4.0 – Multitasking i praktiken

En video visar hur  iPhonenens nya bakgrundskörningen i fungerar i verkligheten.

Kategorier
app store tredjepartsprogram

iPhone OS 4 runt hörnet – event redan om tre dagar!

Gizmodo rapporterar att de blivit inbjudna till en förhandstitt på iPhone OS 4. Redan om tre dagar.

Kategorier
app store tredjepartsprogram

App Store – en fortsatt framgångssaga

Analysföretaget GIGAOM har plockat fram fantastiska siffror från den App-ekonomi som nu omsätter en halv miljard dollar per månad.

Kategorier
app store tredjepartsprogram

Nedladdningsräknaren passerar tre miljarder

Strax inne i det nya året meddelar Apple att företaget passerat ännu en milstolpe och svindlande tre miljarder nedladdningar från iTunes App Store.  Det innebär att antalet nedladdningar ökar i snabb takt och att vi iPhoneanvändare laddat ner en miljard appar på knappt tre månader.

Kategorier
tredjepartsprogram utveckling

Applikationen BTstack låter dig använda externt tangentbord med iPhonen

Att skriva en roman på sin iPhone är inget man gör i första taget tack vare det lilla och även virtuella tangentbordet på iPhone och iPod Touch som har sina för- och nackdelar. Till och med att skriva längre mail är besvärligt – men nu är räddningen här! Stoppa ner ditt Bluetooth-tangentbord nästa gång du […]

Kategorier
tredjepartsprogram

Klas och Olof fyller 10000

Lilla göteborgsbyrån Aggressive Development, som gett oss praktiska och roliga program som TagUt och Fake Tagz, har nu sålt tio tusen exemplar av sina program.

Kategorier
tredjepartsprogram

Apptips: Nikon Learn & Explore

Nyss skaffat dig en systemkamera (eller en kompakt kamera, eller börjat använda iPhonens kamera), men kanske inte är så haj på det där med att få fram de bästa förutsättningarna för bra bilder? Då är Nikon Learn & Explore något för dig.

Kategorier
tredjepartsprogram

iPhone-mask Rickrollar din telefon

Häromdagen berättade vi om att illbattingar tar sig in i jailbreakade telefoner som inte satt ett eget lösenord för SSH-access.  Nu kommer rapporter om en mask som använder samma öppning för att sprida sig från telefon till telefon.

Kategorier
app store tredjepartsprogram

Svensk Almanacka

Ett av standardprogrammen som nästan är ett måste i alla landets iphones är Svensk almanacka, ett lite guldkorn som fungerar som ett bra komplement till telefonens vanliga kalenderapp.

Kategorier
tredjepartsprogram

Kom igång med Genius för App Store

En av de oväntade nyheterna i iPhone OS 3.1 var Genius för App Store – ett rekommendationssystem som tipsar om program med avstamp från din köphistorik. Så här aktiverar du tjänsten på din telefon.

Exit mobile version